Ioan Popa a votat „pentru o Românie normală”. Unii candidați nu au ce căuta pe liste, este de părere edilul!

 

popaaa

Președintele PNL Reșița, Ioan Popa și-a exercitat dreptul la vot în această dimineață, la Grădinița Palatul Fermecat din Reșița. Primarul a sosit la urne în jurul orei 10:00, fiind însoțit ca de obicei de familie.

Am votat pentru o Românie normală și mă bucur că prezența la vot, cel puțin la secția la care am fost, este destul de mare pentru această oră, având în vedere că vremea nu este foarte bună. Nu avem soare astăzi, dar sper să avem o Românie  normală”, a declarat primarul Ioan Popa, la ieșirea de la urne.

popa 2

Edilul s-a arătat surprins, în mod plăcut, și de prezența la vot a diasporei, destul de ridicată comparativ cu prezența la vot înregistrată în diaspora la alegeri prezidențiale din trecut: „Cred că măsurile pe care le-au luat în ultima perioadă cei din Ministerul de Externe se văd în teren, oamenii pot vota mai ușor, fără să stea la cozi, era momentul să se întâmple acest lucru”.

Ioan Popa a avut un răspuns și pentru cei care au criticat modul în care s-a derulat campania electorală și refuzul unor candidați de a participa la dezbateri.

popa 3

Este ca și cum noi, CSM Reșița, am fi supărați că nu a venit Milano sau Manchester United sau Barcelona să joace cu noi niște meciuri de fotbal, când noi nu am ajuns încă în Liga Campionilor. La fel ca în fotbal sau în alte sporturi, când în Cupa României începe de la liga a patra, liga a treia, Liga a doua, după aceea intri în liga întâi și după aceea cele mai bune intră în Liga Campionilor, așa este și la prezidențiale. Nu cred că putem să blamăm pe cineva că nu a participat la niște dezbateri cu unii care dacă s-ar fi făcut și niște analize psihiatrice nu ar fi fost candidați pe liste. Sunt convins că cei care vor fi în turul doi vor avea dezbateri publice și ne vom bucura de explicații și politici pe care le au în minte cei doi candidați care vor rămâne. Dacă va exista un tur doi”, a precizat președintele PNL Reșița.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Emilut

  “Nu cred că putem să blamăm pe cineva că nu a participat la niște dezbateri cu unii”

  E mai convenabil să dezbați pe facebook decât să ieși în public, să nu ai ce spune și să te faci de râs. Pe facebook se pot evita răspunsurile, se pot șterge comentarii sau chiar bloca utilizatorii. În realitate nu se poate așa ceva. Probabil actualul președinte nu e pregătit pentru confruntarea cu realitatea.

 2. emilianus

  Nu mă surprinde deloc această atitudine a primarului macaronar. Nici el nu poate face exceptie și nu poate să se abată de la linia PNL, adică lipsa de respect și desconsiderarea față de români. Adică Joianis este mult deasupra celorlalți candidați si nu merită să vorbească cu ei? Joianis este în liga campionilor iar ceilalți sunt pe maidan? O fi gângăvitul de profesoraș de fizică vreun intelectual de marcă. Nu este nici la degetul mic al lui Paleologu. Rușine primare! Rușine liberali de carton! Brătienii se răsucesc în mormânt când văd cum ”urmașii” lor, o grămadă de semidocți nu fac decât să jignească și să dezbine poporul român!

 3. zero

  „Am votat pentru o Românie normală”, a declarat primarul Ioan Popa, la ieșirea de la urne.

  PORN =Pentru O Românie Normală. Cu binefăckători.
  Adică “Biciul pe ei!” sau “Nu am vrut să asfaltez!” sau “normal” la tăiţelu &.
  În rest, din cei 43% care au votat, 39% îl mai plac pe “Joianis” & Orban :)
  Adică doar 16,7 % dintre cetăţenii cu drept de vot.
  Nici măcar 20%. Procent irelevant pentru o pretinsă … “democraţie”.
  Poate pentru o dictatură minoritară a “clasei asupritoare”.
  Bleah!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei