Invitație la film în aer liber! Pe Platoul Bucegi din Anina

anina

Locuitorii din Anina sunt invitați la film în aer liber. Timp de o săptămână, în fiecare seară, pe platoul Bucegi, vor fi proiecții de film gratuite. Totul, cu respectarea regulilor din perioada stării de alertă, dau asigurări organizatorii: Primăria orașului Anina, Uniunea autorilor și realizatorilor de film din România și Casa de Cultură George Suru din Caransebeș.

Banatul Montan Film Festival debutează anul acesta la Anina, urmând ca ulterior să ajungă și la Reșița, Caransebeș, Moldova Nouă, Băile Herculane, Oravița și Oțelu Roșu.

Tematica festivalului a fost aleasă în urma unei chestionări făcute online. Cei mai mulți participanți la chestionar au optat pentru prezentarea de realizări cinematografice după opere din literatura română. Atunci ne-am adresat partenerilor noștri, respectiv ICR, Dacin Sara, Centrul Național al Cinematografiei, și ei ne-au pus la dispoziție aproximativ 30 de filme. La rândul nostru am pus lista la dispoziția UAT-urilor, să își aleagă ce pelicule doresc să fie prezentate în cadrul festivalului.

Festivalul debutează la Anina. Va fi în aer liber, vor fi respectate în totalitate și cu strictețe tot ce înseamnă reguli pe perioada stării de alertă, distanțare la doi metri, prezența măștilor și așa mai departe. Cine nu se conformează pleacă”, a explicat pentru Reper 24, Ioan Cojocariu, coordonatorul festivalului.

Iată programul Festivalului de film de la Anina:

109824203_2935109573284985_5945142354443303064_o

fotocopertă: ilustrativ

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei