Investiție de peste două milioane de lei, finalizată în comuna Vermeș

vermes damian

O investiție în valoare de peste două milioane de lei a ajuns la final în comuna Vermeș din Caraș-Severin. Trei străzi în lungime totală de aproape 2,5 km au fost asfaltate prin Compania Națională de Investiții, primarul Ion Iacob Damian putându-se mândri de acum cu una din puținele localități cărășene în care a fost turnat asfalt pe marea majoritate a străzilor.

Este vorba de străzile Samoș și Murariu din Vermeș și de Ersig Sivale din satul Ersig. Au o lungime de aproximativ 800 de metri fiecare și nu pot să zic decât că sunt mulțumit de rezultat. S-au asfaltat străzile, s-au făcut rigolele și podețele de acces. Nu am lăsat constructorul să plece până când nu am verificat ca totul să fie în regulă. Până la urmă, ei pleacă și noi rămânem aici, cu lucrarea.

Restul străzilor din comună au fost asfaltate în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui proiect derulat pe fonduri europene, prin care am modernizat și căminul cultural. A fost o lucrare bine executată, sunt deja 10 ani de atunci și nu avem o fisură în asfalt.

Ce a mai rămas de făcut este un drum comunal care leagă Vermeșul de Sacoșu Mare, din județul Timiș. Așteptăm să apară o linie de finanțare pentru a putea să îl asfaltăm și pe acesta, pentru că din bugetul comunei nu ne permitem acest lucru”, a precizat pentru Reper 24, primarul Ion Iacob Damian.

3214

 

Recent, la Vermeș a fost finalizată o altă investiție, tot prin Compania Națională de Investiții, peste 2.600.000 de lei fiind investiți în refacerea și modernizarea drumului comunal 87 Vermeș-Valeapai.

foto: arhivă (în perioada derulării proiectului)

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei