Întreaga echipă din conducerea ANPC în teren pentru a vedea aglomerația din magazine

a

Indiferent de momentul săptămânii, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor se află în teren pentru a proteja drepturile fundamentale ale consumatorilor români dar și pentru a consilia operatorii economici mai ales acum în contextul pandemiei Covid19.

Excepție nu a fost făcută nici astăzi, când la inițiativa președintelui ANPC, domnul Claudiu Dolot, întreaga echipă din conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor s-a deplasat personal pentru a vedea situația din teren.

aa

“Nu am putut rămâne lipsiți de reacție când am văzut imaginile apărute în spațiul public cu aglomerările foarte mari, iar împreună cu operatorii economici ne-am asigurat că se respectă toate regulile pentru un climat de siguranță la cumpărături. Încrederea consumatorului reprezintă pentru mine prioritatea zero, iar aceste clipe grele nu putem să le depășim decât aflându-ne în teren, alături de oameni și pentru ei!”

aaa

Acestea fiind subliniate de președintele ANPC, siguranța cumpărătorilor este pe primul loc în fiecare acțiune întreprinsă. Seria întrevederilor din teren, cu operatorii economici și consumatorii continuă!

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei