Infrastructura, diferența majoră între Caransebeș și Reșița, sunt de părere parlamentarii USR!

modelmic

Județul Caraș-Severin are un foarte mare potențial de dezvoltare, dar îi lipsește infrastructura adecvată, sunt de părere parlamentarii USR Oana Bîzgan, Nicu Fălcoi și Cătălin Drulă, prezenți la Reșița la finalul săptămânii trecute, pentru o întâlnire cu simpatizații din zonă. 

Oana Bîzgan, deputut USR de București, de origine însă din Reșița, de unde a plecat în urmă cu 16 ani, a afirmat în cadrul întâlnirii că dacă județul Caraș-Severin ar beneficia de o infrastructură mai modernă, ar deveni automat și o destinație mult mai atractivă pentru investiții, atât străine cât și locale:

„Anul trecut am fost responsabilă împreună cu un coleg de Agenția Națională de Investiții Străine în România, unde am studiat fiecare județ și unde am discutat cu peste 2.500 de investitori străini, înțelegând exact care sunt nevoile lor și ce așteptări au ei de la anumite zone.

Carașul a pierdut într-adevăr destulă forță de muncă. Faptul că există foarte mulți reșițeni care lucrează la Timișoara sau chiar la Caransebeș arată că acolo unde este potențial de afaceri și acolo unde găsesc locuri de muncă, oamenii merg și lucrează

Care este diferența între Caransebeș și Reșița? Diferența majoră este clar accesul la infrastructură. În momentul în care reușim și pe plan local în Reșița să deblocăm această situație și da, ține foarte mult de administrația locală dacă vreți, în momentul acela nu există nici un motiv pentru care cărășenii, reșițenii să nu poată să acceseze sau să atragă investitori în această zonă”.

În cadrul întâlnirii au fost aduse în discuție cu problemele cu care se confruntă USR-ul la nivel local, una din cele mai importante fiind numărul destul de scăzut de membri.

De multe ori, prin rețelele de socializare, invităm simpatizanții să ni se alăture, să purtăm discuții, pentru a afla ce facem în cadrul USR și să încercăm să îi convingem să intre în rândul USR. Sigur, există niște criterii foarte bine stabilite de către organizația centrală prin care poți să devii membru al USR. Pe lângă organizația USR Reșița, încercăm să mărim și filiala județeană. Căutăm membri noi în toate localitățile județului Caraș-Severin, dar ne bazăm pe aceleași criterii de selecție”, a afirmat Andrei Plujar, președintele USR Reșița.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. ion

    Deci oamenii astia cred ca traiesc intr-o lume paralela…Au auzit si ei de cuvantul infrastructura si acum fac o conferitnta de resa despre asta…asa-i cand nu te duce capu dar tre sa spui ceva…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei