INEDIT. Gropile din carosabilul Reșiței, pe o hartă interactivă

harta interactiva gropi resita

Problema infrastructurii rutiere din municipiul de pe Bârzava pare să-i nemulțumească tot mai mult pe reșițeni. Pentru a atrage atenția autorităților locale, un reșițean vine cu o soluție inedită și anume identificarea tuturor gropilor din asfaltul orașului.

O inițiativă rar întâlnită în ultima perioadă aparține unui reșițean. Acesta a creat zilele trecute un forum care propune cetățenilor din municipiul de pe Bârzava să-și exprime punctul de vedere vizavi de problemele de care se lovesc. După lansarea forumului a apărut și prima problemă pusă în discuție și anume cea a gropilor din carosabilul străzilor din Reșița.

În acest sens, inițiatorul forumului a creat o hartă interactivă cu arterele rutiere din municipiu, îndemnându-i, printr-o postare pe Facebook, să-i semnaleze locațiile unde sunt gropi pentru a le adăuga pe harta interactivă creată în google maps. În mai puțin de 48 de ore de la inițierea acestui demers, pe harta interactivă s-au adunat peste 20 de locații în care gropile din asfalt pun probleme reșițenilor posesori de autoturisme. „Groapă lângă groapă!”, este descrierea unei reșițence, care a semnalat dezastrul din carosabil de pe strada Pomostului, între strada Moise Groza și strada Molizilor. „Toată zona e ca după bombardament”, mai spune reșițeanca.

Cei care doresc să contribuie la harta interactivă a gropilor din carosabilul reșițean pot trimite un mesaj la adresa de e-mail gabriel.pintilie@gmail.com. Mesajele vor conține o descriere a locului în care se află groapa și dacă e posibil și o poză din acel loc. Forumul și harta interactivă creată de reșițean pot fi vizualizate dând click AICI.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei