INEDIT! Expoziţie colectivă dedicată „fuşăraielor” de decor realizate în uzină, la „schimbul trei”!

expo

La Reșița va putea fi admirată peste două săptămâni o expoziție inedită dedicată „fuşăraielor” de decor. Evenimentul va fi organizat cu ocazia „Nopții Muzeelor”, iar organizatorii invită toți cetățenii care mai au acasă obiecte de decor realizate în uzină, la „schimbul trei”, să își aducă aportul.

Căutăm cetățeni dornici să pună la dispoziție obiecte de decor (leu, diferite aplici, bătrânul cu pipa, cuiere, farul din Alexandria, …) realizate în uzină, la „schimbul trei”. Obiectele vor fi expuse sâmbătă, 14 noiembrie 2020, în cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor” la Centrul Universitar UBB din Reşiţa (curtea interioară sau foaier)”, transmit organizatorii, Centrul Universitar UBB din Reșița alături de Muzeul Cineastului Amator, Rotary Reşiţa şi Forumul Democratic al Germanilor din Caraș-Severin.

Obiectele vor fi predate în baza unui document de predare/primire și vor fi returnate după eveniment. Expunerea lor se va face în vitrine securizate.

Persoanele interesate să contribuie cu exponate la reușita acestei expoziții având o tematică inedită sunt invitați să ia legătura cu Georgevici Iulian, preşedinte Rotary Club Reşiţa – 0770790828 sau Bălbărău Andrei, curator la Muzeul Cineastului Amator – 0745990422.

Afis

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei