INEDIT! Cărășeanul Marian Popovici pune la cale un proiect cu totul deosebit! Demn de Cartea Recordurilor!

modelmic

Cunoscutul bucătar cărășean Marian Popovici pune la cale un proiect cu totul inedit, care are mari șanse să ajungă chiar și în Cartea Recordurilor: decorarea unui ou tridimensional imens cu flori realizate din ridichi negre. Demonstrația va avea loc peste o lună la Timișoara, cu ocazia Târgului de Paște organizat de Primăria municipiului de pe Bega.

În data de 20 aprilie, sâmbătă, voi fi prezent în centrul orașului Timișoara, unde voi face o demonstrație culinară fără precedent: voi decora un ou tridimensional, de doi metri înălțime, exclusiv cu flori realizate din ridichi”, a precizat Marian Popovici, pentru Reper 24.

Rezultatul va fi cu siguranță unul deosebit, iar uriașul ou cu flori din ridichi va fi unul din principalele puncte de atracție pentru vizitatorii Târgului de Paște de anul acesta de la Timișoara.

Eu nu am mai văzut un ou atât de mare decorat cu ridichi, deci cred că acest proiect poate intra în Cartea Recordurilor! Dar, dacă totuși nu va intra în Cartea Recordurilor, cu siguranță va fi cel mai fotografiat ou de la Târgul de Paște din Timișoara”, a mai adăugat executive chef Marian Popovici.

Tânărul originar din Valea Almăjului a devenit cunoscut la nivel mondial în lumea artei culinare, după ce a reprezentat cu succes România la mai multe concursuri internaționale.

 

WhatsApp Image 2019-03-17 at 22.52.45

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei