Început de săptămână cu incendii de locuințe în Caraș-Severin

foc

Ieri după-masă a fost anunțat un incendiu la o casă în satul Maciova, comuna Constantin Daicoviciu. Au intervenit 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș. Ajungând la fața locului, pompierii au constatat că într-o încăpere ardeau mobilier si materiale textile, impiedicându-se astfel propagarea.

Tot acolo se afla și o butelie existând pericolul ca flăcările să ajungă la ea și situația să devină foarte gravă. După ce pompierii militari au evacuat butelia, s-a acționat pentru stingerea incendiului, care, din fericire nu s-a soldat cu victime.

foc

Un al doilea incendiu a avut loc ieri seară la Caransebeș, pe strada Tudor Vladimirescu, chiar în fața unei benzinării. Pentru stingerea flăcărilor au acționat două echipaje de pompieri de la ISU Caraș-Severin. Au ars 60 de metri pătrați din acoperiș și a fost afectat tavanul a două încăperi ale imobilului.

Incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum în apropierea căruia erau depozitate materiale inflamabile. Nici în acest caz nu au existat victime.

foc3

foc5

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei