UPDATE Incendiu la o casă din Sichevița! Flăcările s-au extins la alte două clădiri

foc

UPDATE 2: Reprezentanții ISU au stabilit cauza probabilă a incendiului: manevrarea greșită a buteliei de gaz în aproprierea unor surse de aprindere ( din locuința respectivă, au fost extrase de pompieri 4 butelii de gaz, cu pericol de explozie în orice moment).

UPDATE 1: În jurul orei 10:47, incendiul de la Sichevița a fost lichidat, anunță reprezentanții ISU Semenic. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

………………………………….

O nouă intervenție în această dimineață pentru pompierii militari cărășeni, de această dată în comuna Sichevița, unde acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări, iar din cauza vântului incendiul s-a extins la alte două case.

Pentru stingerea flăcărilor acționează Secția de Pompieri Moldova Nouă cu două autospeciale cu 10 subofițeri și 1 ofițer, precum și personal SVSU Sichevița. Conform lui Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, în sprijin se vor deplasa alte două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Secției de Pompieri Oravița.

Incendiul este localizat, nu se înregistrează victime. Un bărbat, în vârstă de aproximativa 74 ani, a suferit un atac de panică, acesta fiind preluat de ambulanță”, mai precizează Adrian Manofu.

6d23e8fb-d395-4979-8c63-75cac114d210e7230b4e-0144-47a3-ad10-8ecabb0064d2

Citește și Incendiu la Teregova! Acoperișul unei case, cuprins de flăcări

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei