Ilie Iova face rocadă cu Marcel Vela! Lasă Consiliul Județean pentru Primăria Caransebeș!

Primăria Caransebeș

O posibilă rocadă se anunță în administrația din Caraș-Severin! După ce primarul municipiului Caransebeș, Marcel Vela, declara că va candida pentru a obține președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, vicepreședintele forului județean, Ilie Iova a anunțat astăzi că este interesat de funcția de edil a municipiului de pe Timiș și Sebeș. 

Iova, care a rămas de unul singur la cârma Consiliului Județean Caraș-Severin, după ce Sorin Frunzăverde și Ionesie Ghiorghioni au fost acuzați de fapte de corupție, a declarat că nu își dorește să rămână la conducerea forului județean și că ar fi interesat în schimb de Primăria Caransebeș:

„Pentru mine nu a fost o decizie simplă, dar asta am hotărât. Conform statului PNL, ieri mi-am depus solicitarea de a participa la un sondaj de opinie în rândurile membrilor PNL din Caransebeș pentru a candida la funcția de primar al municipiului Caransebeș”.

Decizia finală cu privire la candidatura lui Iova se va lua după terminarea sondajului, dar lucrurile par destul de clare, având în vedere că până în prezent nici un alt membru PNL nu și-a anunțat dorința de a participa la acest sondaj.

Deocamdată concurez cu colegii din organizație, se face sondaj, exact cum a fost la Reșița. Mi se pare absolut firesc, cetățenii își exprimă opinia și cel mai bun să câștige”, a adăugat Ilie Iova.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Pascota

    Domu’ vitelpresedinte, daca tot te-ai hotărât sa nu mai aspiri la un post de conducere in consiliu județean si sa candidezi la primăria Caransebeș, de ce ai mai făcut tot acel scenariu absurd cu aducerea Corinei de la camera (de Comerț desigur), pe postul de director de patrimoniu? Nu spuneai matale ca vrei s-o intrebi dimineața, pe nepisate, despre progresele județului si ia sa-si si dea drumul la gura? Pentru cine o prepari, pe aceasta psd-ista, susținuta de PNL? Pentru ce post de fapt, pentru cel de subpresedinte?

    1. tarabostes

      Aici cred ca se potrivește : ” nu e pentru cine se pregătește ci pentru cine se nimerește “.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei