https://aici.gov.ro/ este adresa unde se pot depune documentele angajatorilor pentru șomajul tehnic

a

Documentele pentru obținerea șomajului tehnic se depun prin aplicația aici.gov.ro, se precizează într-un comunicat al Agenției Județene pentru ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin.

Documentele necesare pentru obținerea șomajului tehnic aferente lunii aprilie 2020 se vor descărca și vor fi transmise agențiilor pentru ocuparea forței de muncă accesând link-ul: https://aici.gov.ro/. Pe platformă se regăsește Ghidul de utilizare pe care ar fi indicat ca angajatorii să îl parcurgă. Transmiterea documentelor prin platforma aici.gov.ro va asigura procesarea mai rapidă a documentelor, o evidență mai bună a actelor transmise și va facilita accesul la formularele ce trebuie completate.

De asemenea, cererile vor fi editate în format inteligent pentru a ajuta angajatorii să calculeze indemnizația solicitată și vor fi limitate erorile cu privire la datele firmei, numărul contului bancar, CNP, etc. Angajatorii trebuie să completeze cu responsabilitate documentele, acestea trebuind să fie asumate și semnate de către administratorul sau reprezentantul legal al firmei. Angajatorii sau angajații care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la acordarea șomajului tehnic, pot apela: 021/4444-000, număr cu tarif normal.

Sursă foto: asistenta-avocat.ro

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei