HC Adrian Petrea a câștigat în deplasare întâlnirea cu Danubius Galați!

 

Hc Petrea galati

Cea de-a doua deplasare a echipei de handbal antrenate de Adrian Petrea și Eremia Pîrîianu a însemnat și cea de-a doua victorie din acest sezon a echipei reșițene în Liga Națională. Nou promovata Danubius Galați și-a dorit astăzi să facă un rezultat bun în fața propriilor suporteri dar „petrișorii“ au ținut piciorul apăsat pe accelerație și au demonstrat că echipa are forța de a face față unor meciuri de travaliu preț de 60 de minute. Chiar dacă a fost egalată pe parcursul primelor 30 de minute,9-9 în minutul 16, prima repriză s-a încheiat cu un avans de două goluri pe tabelă pentru reșițeni, 14 – 16.

La reluarea jocului, echipa lui Petrea s-a distanțat la 4 goluri pe tabelă, 15 – 19, min. 36, dar echipa gălățeană avea să reducă din diferență prin Laurențiu Niță, 18 – 19, oferind speranța revenirii în tribunele sălii de sport „Dunărea“. Reșițenii au continuat să joace un handbal de calitate și să păstreze pe tabelă un avans constant de 2 și 3 goluri în fața gazdelor.

Scor final 29-32 în favoarea oaspeților iar HC Adrian Petrea acumulează 7 puncte în clasamentul Ligii Naționale Masculine.

În următoarea etapă, echipa HC Adrian Petrea va primi acasă vizita formației AHC Dunărea Călărași, pregătită de fosta cunoștință a reșițenilor, profesorul Aihan Omer.

HC Adrian Petrea a evoluat în componența: Shota Tevzadze, Andrei Drăghici – Lucian Ignat (5), Ştefan Huta (4), Ilie Vaidasigan (7), Alexandru Popovici, Andrei Lela (2), Mihai Rohozneanu (3), Sebastian Pîrvan (2), Florin Dospinescu, Eremia Pîrîianu (prezent la teren), Robert Rugaci (2), Olexandr Starchenko (1), Pavel Grozăvescu (4), Ioan Stan (2).
Antrenor principal: Adrian Petrea, antrenor secund: Eremia Pîrîianu.

imagine partida galati Petrea

Sergiu TABAN

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei