Haos între liberalii din Herculane! Sondajele dezbină: se pleacă din PNL!

modelmic

Haos în PNL Băile Herculane, acolo unde sondajele partidului au dus la neînțelegeri în ceea ce privește rezultatul sondajului și alegerea candidatului pentru funcția de primar al stațiunii.

 

În cea mai recentă conferință de presă susținută de Valeria Schelean și Marcel Vela, s-au ridicat la fileu neînțelegerile izbucnite la nivelul organizațiilor locale în urma sondajelor interne.

Cu toate că cei doi co-președinți PNL susțin sus și tare că în mare parte lucrurile merg bine, Marcel Vela a recunoscut că la Herculane sunt unele probleme. Stațiunea are deja un candidat stabilit din partea PNL, în persoana lui Pavel Munteanu, dar sondajele care au dus la desemnarea acestui candidat nu au avut un rezultat fericit pentru toți liberalii.

Mai exact, nemulțumiți de rezultatele din sondaje și de candidatul stabilit, unii liberali au decis să părăsească partidul pentru a candida din cadrul unei alte formațiuni politice.

„Spre bucuria noastră, în toate organizațiile unde au fost validați primarii, și colegii din fostul PDL, și cei din fostul PNL au fost de acord cu propunerile noastre și nu avem probleme de comunicare, de apropiere, de compatibilitate…mai puțin la Herculane.

La Herculane nu s-au înțeles, din câte am auzit, unii colegi de la PNL vor să plece din partid și să candideze la ALDE. În sondaj nu s-a ajuns la o concluzie fericită pentru toți, dar acolo am validat un candidat care este susținut de toți investitorii, oamenii de afaceri din domeniul balnear. Candidatul este domnul Munteanu Pavel. Domnul Golopența Petru, din fostul PNL, am înțeles că a plecat să candideze la un alt partid”, explică Marcel Vela, co-președinte PNL Caraș-Severin.

La rândul său, Valeria Schelean a susținut că erau de așteptat astfel de conflicte, în condițiile în care în cazul unui sondaj intern nu pot fi mai mulți câștigători. Aceasta susține că membrii PNL ar trebui să înțeleagă faptul că formează cu toții o echipă și indiferent de funcția sa, fiecare are un rol determinat și important pentru succesul partidului.

„Noi am încercat, și în cele mai multe localități am reușit, să aplanăm orice tip de conflict. Evident că în momentul în care se demarează un sondaj intern nu pot fi mai mulți câștigători, ne pare rău dacă se întâmplă ca unii dintre colegi să nu înțeleagă faptul că noi formăm o echipă și fiecare își va găsi locul lui în această echipă.

Ideea sondajului a fost una benefică pentru partid, pentru că sunt adepta desemnării candidaților pe principii corecte, pe ceea ce electoratul își dorește și sunt convinsă că lucrurile vor arată foarte bine după alegeri, vom avea un rezultat de care ne vom putea bucura în Caraș-Severin”, susține Valeria Schelean.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

  1. Hércules

    A reușit Vela sa dezbine PNL- ul in timp record… Bravo prietene ! Nu stiu cum ai facut, dar ti-a ieșit beton ! Tine-o tot asa si devii erou !

  2. Luca

    La Reșița va bate Ionescu, la Moldova Torma nu are șanse cu Lupu, pe Cismaneantu l-ați pierdut la Bocșa, Herculane nu, veți câștiga județul numai cu Caransebesul????

  3. popa aurel

    sondajele au fost facute la misto,desemnarea candidatilor a fost vointa …!!!deci pnl este in cadere libera …sondajul de 51%in favoarea partidului sunt vise !!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei