„Habemus papam“ sau cum e să ai viceprimar cu acte în regulă la Caransebeș

fb

Prezent ieri la o emisiune live la Reper24, edilul Felix Borcean s-a referit și la decizia tribunalului Caraș-Severin care a decis anularea hotărârii Consiliului Local de suspendare a atribuțiilor de viceprimar pentru Bebe Pasere:

„Habemus papam“. Da, avem viceprimar și am avut și până acum. La doar câteva zile după acea ședință în care s-a votat destituirea, Bebe Pasere a contestat și a fost repus pe funcție. Cred că doar câteva zile am stat fără viceprimar. Nu voi ataca decizia instanței pentru că eu cred că nu are rost să mai purtăm acest război inutil. Lucrurile s-au normalizat, relația noastră este la fel ca înainte de alegeri, adică foarte bună, astfel că nu văd de ce am mai continua o luptă care nu are niciun rost. Suntem doi oameni cu capul pe umeri, am discutat și cred că nu din momentul acesta, ci de vre-o lună de zile, lucrurile sunt cât se poate de firești între un primar și un viceprimar, care până la urmă, au același țel“.

Chiar dacă Felix Borcean este independent din punct de vedere politic, nu s-a putut abține să nu nuanțeze un pic această situație: „Cred că cea mai fericită din această situație este Andra Pleșa care văd că a fost cerută în căsătorie. Probabil că dacă ar fi fost primar ori viceprimar al municipiului Caransebeș, cine știe ce turnură ar fi luat viața ei. Așa toată lumea este fericită și îi urăm tradiționalul Casă de piatră“ a mai spus edilul Felix Borcean.

În cadrul emisiunii au mai fost abordate subiecte privind asfaltările, amenajarea zonelor pietonale și a spațiilor verzi din cartierele municipiului, precum și dorința edilului de a transforma localitatea într-un „oraș al luminilor și al culorilor“.

Interviul integral cu edilul Felix Borcean îl puteți urmări aici:

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei