Gelu Ardeleanu, administratorul TUR, indignat: „Am descoperit pensionari din Reșița care își falsifică abonamentul”!

modelmic

Conducerea societății Transport Urban Reșița a făcut publică o situație mai puțin obișnuită cu care s-a confruntat în ultima problemă: pensionari care își falsifică abonamentele pe mijlocele de transport în comun din municipiul pe de Bârzava, din dorința de a economisi cei 20 de lei cât costă în prezent un abonament lunar pentru cei aflați la pensie. Gelu Ardeleanu, administratorul TUR, spune că nu va lăsa lucrurile așa și că va lua măsuri.

Echipele de control care „vizitează” periodic autobuzele din Reșița se uită de acum de două ori la abonamentele prezentate de călători, după ce au fost descoperite mai multe cazuri de pensionari care și-au falsificat documentele de călătorie.

Am toată stima pentru pensionarii reșițeni, pentru tot ce au făcut pentru orașul acesta. Dar am descoperit că unii din domnii pensionari din Reșița își falsifică abonamentele. Public spun că o se cer Consiliului Local ca în momentul în care mai prindem astfel de persoane, acei pensionari să nu mai beneficieze niciodată de abonament în condiții speciale de 20 de lei, să mai trăiască 100 de ani, să le dea Dumnezeu.

S-au mai întâmplat și alte lucruri. De exemplu, am descoperit un pensionar în autobuz cu un abonamentul care nu doar că era expirat, dar nici măcar nu era al lui, pe abonament era trecut un nume de femeie. Aici am ajuns, să nu ne mai respectăm”, a afirmat în cadrul unei emisiuni live la Reper 24, Gelu Ardeleanu.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Adrian

  Aaaaaa, ce surpriza !!!
  Eu nu cred asta. Cum rumanii se ocupa cu furtul? Chiar si pensionarul ruman? Nu se poate asa ceva !!!! Eu credeam ca rumanii sunt mai cinstiti ca nemtii.
  Aaaaa, sau poate tocmai de aceea statul rumanesc este plin de birocratie.
  Pentru ca stie ca poporul umbla cu furtul si atunci statul pune 10 angajati sa verifice un act. Astfel actul acela trebuie plimbat pe la 10 ghisee.
  Deci … cand nu ai cu cine … nu ai cu cine si gata.

 2. GEORGE

  Daca taceai , bine faceai dpmnule Ardelean, desi apari in presa cam des.
  Stima pentru pensionari exista in alte parti.
  Daca tot luati ,,lumina,, de la altii, tu si primarul, vedeti ca in Cluj, elevii, studentii, pensionarii au abonament gratuit pe toate liniile . Chiar si somerii au o luna gratuit.
  Nu mai folositi cuvinte, cu sens inexistent pentru voi, cei ce va imbuibati in functii de conducere din ban public. Aratati compasiune pentru cei ce ii serviti !

 3. GGii

  Pun si eu o intrebare pt. Gelu Ardeleanu: De ce taxatorii nu-i verifica si pe tigani daca au bilete sau abonamente?
  Copii mei povestesc cum cu ei fac pe durii si ii pun sa scoata si sa arate abonamentele, in schimb cand se intalnesc cu tiganii, doar se saluta!
  E corect?
  Tiganii nu trebuie sa plateasca bilete sau abonamente?
  De ce sunt protejati?

 4. zero

  “…Aici am ajuns, să nu ne mai respectăm”, a afirmat…
  Ghinion!
  John cel Cinstit propovăduieşte numai încredere, respect şi dragoste faţă de cetăţean prin respectabila sa (echipă de) administraţie.
  Şi invers.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei