„Gătim pentru un zâmbet“ a adus primele zâmbete pe fețele persoanelor nevoiașe

1

La Moldova Nouă a început campania „#gatimpentruunzambet“, derulată Sala de evenimente Alex din localitate, în colaborare cu Parohia Maicii Domnului și toate celelalte biserici și lăcașe de cult de diverse confesiuni din orașul din Clisura Dunării.

Despre motivele care l-au determinat  să demareze această acțiune Alexandru Torma a declarat pentru Reper24: „ Am hotărât să pornim această campanie la sala noastră de evenimente, pentru că ne-am dat seama că sunt persoane nevoiașe, oameni care au probleme destul de grave, inclusiv să nu-și poată asigura o masă caldă în fiecare zi. Vrem să oferim 300 de meniuri pe săptămână până la sfârșitul acestei luni. Dacă vom reuși să aducem alături de noi alți oameni, alte firme, alți binevoitori care să ne ajute cu bani cu produse cu orice am avea nevoie pentru această acțiune, o vom continua și pe parcursul lunii mai. Ceea ce facem noi acum este cu ajutorul bisericilor din orașul Moldova Nouă, în primul rând cu Parohia maicii Domnului și cu toate celelalte biserici, fie că sunt catolice, ortodoxe, baptiste sau penticostale. Campania a început sâmbătă în 11 aprilie când am împărțit deja primele meniuri și vrem să o facem de 3 ori pe săptămână: sâmbătă, marți și joi“.

2

„Dacă vom reuși să adunăm mai multe persoane care vor să ne ajute vom face mai mult de 300 de pachete pe săptămână sau vom crește numărul zilelor în care să asigurăm o masă persoanelor aflate în nevoie. Toate aceste pachete ajung la cei care au nevoie de ele cu ajutorul bisericilor din Moldova Nouă. Ele sunt cele care au identificat persoanele care au cele mai mari nevoi și tot cu ajutorul lor distribuim aceste pachete“ – a mai spus Alexandru Torma.

Toți cei care pot și doresc să se implice, indiferent dacă ajutorul este material, în produse sau chiar printr-o simpla distribuire a acestei campanii, sunt bineveniți.

3

Puteți face donații în contul Parohiei „Adormirea Maicii Domnului”:

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei