Furt din seria „Ți-am luat un inel…de pe deget“

modelmic

În loc să facă un gest frumos în preajma zilei de 8 martie pentru aleasa inimii, un cetățean s-a gândit să își însușească în mod ilegal mai multe bijuterii de la o casă de amanet din Reșița.

Mai concret, în data de 22 februarie, în jurul orei 14.30, un tânăr în vârstă de 23 de ani s-ar fi deplasat la o casă de amanet din Reșița și i-ar fi cerut vânzătoarei să îi arate câteva inele pentru a se hotărî pe care să îl aleagă. Profitând de neatenția acesteia, bărbatul ar fi sustras o tavă pe care se aflau 33 de inele dintr-un material de culoare galbenă și ar fi fugit.

Polițiștii municipiului Reșița au reușit să identifice un bărbat de 23 de ani, bănuit a fi autorul acestui furt de bijuterii. Cel în cauză este cercetat penal.

Cel în cauză a fost ridicat ieri de polițiști de pe raza orașului Oțelu Roșu și condus la sediul poliției pentru audieri, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% iar cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului, după cum ne-a informat agent şef adj. de poliție Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

 

Sergiu TABAN

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei