Fratele primarului Torma laudă pompierii din Moldova Nouă! „Și-au făcut treaba în mod exemplar”!

modelmic

 

Alexandru Torma, fratele primarului de la Moldova Nouă, a cărui casă a fost cuprinsă de flăcări luni dimineața, nu are decât cuvinte de laudă la adresa pompierilor din Clisura Dunării, cărora le mulțumește pentru modul în care au intervenit și au reușit să stingă incendiul înainte ca focul să cuprindă întreaga clădire.

„Am trecut prin momente grele, dar suntem fericiți că Dumnezeu ne ține în viață! Nu avem decât cuvinte de mulțumire la adresa echipei de pompieri din Moldova Nouă care și-a făcut treaba în mod exemplar!

Mulțumim lui Dumnezeu care ne-a ocrotit în aceste momente de cumpănă și ne-a trezit la timp!”, declară Alexandru Torma.

83641179_1906313569513001_2007991919203844096_n

Incendiul la casa omului de afaceri a izbucnit în noaptea de duminică spre luni. Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin focul ar fi pornit de la centrala termică, după care s-a extins la acoperișul clădirii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar incendiul care ar fi putut provoca o tragedie, s-a soldat doar cu pagube materiale.

Mai multe despre incendiu în articolul O casă din Moldova Nouă a fost cuprinsă de flăcări! Pagubele se ridică la aproximativ 120.000 lei!

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei