Fotografia zilei! Primarul Popa, vicele Dacica și senatorul Vela, din nou împreună!

modelmic

Ședința ordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin a avut parte de un moment inedit, spre finalul acesteia. Senatorul și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela a intrat cu un aer triumfător în sala de ședințe plină de consilieri județeni, șefi de departamente CJ și jurnaliști însoțit de cine oare? Chiar de el, primarul municipiului Reșița, The one and only Ioan Popa care l-a luat pe post de bodyguard și pe vicele său Adrian Dacica.

După zâmbetele pe furiș cei trei au dat de înțeles că în PNL Caraș-Severin lucrurile sunt la vie en rose. Nu știm opinia celorlalți doi combatanți „de la oraș”, Torma și Borcean dar la Reșița lucrurile par că au luat o altă turnură în raportul Popa – Vela, total diferită față de accentele pe care le-au dat liderii PNL Reșița în urmă cu două săptămâni.

Nimeni nu a dorit să facă vreun comentariu. Vom urmări cu atenție desfășurarea evenimentelor de pe scena politică liberală și nu numai.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “Marcel Vela a intrat cu un aer triumfător în sala de ședințe…”
  “77 de milioane de euro vor fi investiți la Reșița, în cadrul proiectului de mobilitate urbană, a precizat primarul Ioan Popa” (din “tramvaie mai bune decât Bucureştiul”).

  Mai întâi erau 25…, apoi 40… (când s-a dat la fund tăiţelu’ din BPJ PNL CS, după “ţeapa” trasă lui Vela).
  Acum suma (de “investiţii”) crescut brusc la 77… (cu cota-parte pentru Vela) şi parcă s-au mai îmblânzit ceva … “ostilităţile” :)
  Cu cât vor creşte taxele aferente cotei de participarea a cetăţenilor (U.A.T.) ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei