Fostul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a votat

a

Președintele organizației județene de partid, fost președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, și-a exercitat astăzi dreptul constituțional de a alege, la una din secțiile de vot din municipiul Caransebeș, locul său de reședință. La ieșirea de la urne, acesta a declarat:

Înainte de toate vă rog să-mi permiteți să transmit un mesaj de La Mulți Ani tuturor celor care astăzi își sărbătoresc ziua numelui și multă, multă sănătate. Am votat pentru o guvernare care să le dea românilor speranța unui viitor mai bun, o guvernare care să reclădească un viitor mai frumos copiilor noștri, o guvernare care să ajute la dezvoltarea județului Caraș-Severin. Îndemnul meu pentru cărășeni este să se prezinte la vot, procedura de vot se desfășoară în deplină siguranță, nu există probleme cu riscul de infectare cu noul coronavirus“ – a precizat Silviu Hurduzeu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei