Firma Eu.Tra.Log.Remi încurajează performanța sportivă în Caraș-Severin!

încurajează performanța

Societatea Eu.Tra.Log.Remi din Reșița, prin administratorii ei Remus și Mirela Ciobanu au decis să sprijine efortul celor doi sportivi de top ai Caraș-Severinului, luptătoarea multiplă medaliată Diana Mudrag și atletul Marius Cocioran. Astfel, Eu.Tra.Log.Remi va acorda pe o perioadă de un an, din luna ianuarie și până la finalul anului, ambilor sportivi, o bursă în valoare de 600 de lei. În cadru oficial, directorul Clubului Sportiv Municipal Reșița, Rusalin Fîc, a ținut să le mulțumească celor doi administratori ai societății private reșițene pentru considerația adusă performanței sportive, dincolo de cuvinte elogioase, la care și-au adus o vie contribuție și cei doi antrenori care se ocupă de pregătirea celor doi sportivi, profesorii Adrian Dacica și Octavian Sergiu Măzăran.

Faptul reprezintă o premieră pentru clubul CSM Reșița, după cum afirmă Fîc, iar pentru încurajarea tinerilor sportivi reșițeni și cărășeni acest exemplu ar merita să fie urmat și de alți oameni cu potențial din business-ul reșițean. „Dorim să le mulțumim acestor oameni care s-au gândit la sportivii noștri. Și le vom mulțumi prin rezultatele pe care sportivii și antrenorii lor, Adrian Dacica și Octavian Măzăran, le vor obține”, a încheiat directorul clubului sportiv municipal de pe Bârzava.

La rândul lor, atât luptătoarea Diana Mudrag-Franț, cât și alergătorul calificat la Jocurile Olimpice de la Rio din acest an, Marius Cocioran, au ținut să își exprime mulțumirea și entuziasmul pentru gestul făcut de societatea comercială Eu.Tra.Log.Remi.

Cel mai probabil, Remus și Mirela Ciobanu, conducătorii companiei Eu.Tra.Log.Remi sunt deja nominalizați pentru premiul Francisc Vaștag, oferit în urmă cu ceva ani la CSM Reșița pentru oamenii care sprijină performanța sportivă, oferind astfel un exemplu pentru comunitatea oamenilor de afaceri și pentru societatea civilă.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: Firma Eu.Tra.Log.Remi încurajează performanța sportivă în Caraș-Severin! – EU.TRA.LOG.REMI

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei