Firma care se ocupă de deszăpezirea drumului spre Semenic, amendată de polițiști!

modelmic

Deszăpezirea drumului spre Semenic continuă să ridice probleme. După ce la finalul anului trecut, prefectul Matei Lupu a cerut rezilierea contractului cu firma care a câștigat licitația, nemulțumit de modul în care s-a intervenit în timp ce județul era sub cod portocaliu de ninsoare, acum a venit rândul celor de la Poliție să constate că societatea respectivă nu își îndeplinea obligațiile contractuale, motiv pentru care oamenii legii au și aplicat o amendă de peste 3.000 de lei.

Societatea comercială care răspunde de deszăpezire pe DJ 582, spre Semenic, a fost sancționată cu 21 puncte amendă, adică 3.045 lei, pentru faptul că nu a asigurat viabilitatea drumului public”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Dinu Nicorici. Conform acestuia, pe drum s-ar fi intervenit cu utilajele, însă acestea au trecut doar cu lama, fără să împrăștie și material antiderapant.

 

Citește și „Dă-o-n mama ei de treabă”! Lupu cere rezilierea contractului cu firma care se ocupă de deszăpezirea drumului spre Semenic!

Citește și Directorul care se ocupă de drumurile județene din Caraș-Severin răspunde acuzațiilor legate de proasta deszăpezire a anumitor tronsoane! 

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei