„Fiecare este egal în putere și puterea stă în vot!”, crede candidatul USR PLUS la Primăria Reșița

 

plus

Daniel Toma, candidatul USR PLUS pentru Primăria Reșița și-a exprimat și el dreptul la vot, la o secție de votare de la Colegiul Național „Mircea Eliade” din Reșița, corpul B, participând, după cum chiar el a precizat, pentru prima dată în postura de candidat.

Este un nou început atât pentru mine, cât și pentru clasa politică care avea nevoie de o resetare. Am votat pentru un oraș din care tinerii să nu mai plece pentru că dacă ei vor rămâne aici, și bătrânii au o șansă, au posibilitatea ca cineva să îi ajute și vor avea o viață mai bună. Mă bucur că actualul context pandemic oferă o siguranță și niște măsuri bune de siguranță la vor. Îi încurajez pe reșițeni să participe în număr cât mai mare pentru că astăzi ei au ocazia să hotărască destinul comunității lor, astăzi fiecare este egal în putere și puterea lor stă în vot”, a declarat Daniel Toma la ieșirea din secția de votare.

Candidatul propus de USR PLUS pentru Primăria Reșița a mers la vot alături de soția sa.

DSC_0711

DSC_0722

DSC_0739

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei