Femeie incendiată pe o stradă din Verendin!

 

fb

Luni dimineața, în jurul orei 7.00, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat de 49 de ani și-ar fi stropit concubina cu benzină, după care i-ar fi dat foc, pe o stradă din localitatea Verendin, comuna Luncavița.

În urma sesizării, femeia în vârstă de 57 de ani a fost transportată la spital de un echipaj al Ambulanței. Bărbatul de 49 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul poliției pentru cercetări și dispunerea măsurilor legale, care se impun.

Bărbatul se află în acest moment în custodia poliției. Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri în conformitate cu Codul de procedură penală.

foto sugestiv

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei