Felix Borcean s-a vaccinat împotriva COVID-19! „Nu-mi risc viața pentru politică sau publicitate, ci încerc să fiu un exemplu”

modelmic

Primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, s-a vaccinat marți împotriva COVID-19. Edilul care a postat și o fotografie cu el în timp ce se vaccinează, susține că a luat această decizie din dorința de a un exemplu. 

Nu am încercat să-i conving pe cei sceptici de importanța vaccinului, dar celor nehotărâți le pot spune doar atât: nu doare deloc. Celor cârcotași: eu nu-mi risc viața pentru politică sau publicitate, ci încerc să fiu un exemplu, de data asta pozitiv, că negativ am fost destul.

Cât despre istoricul vaccinurilor, la fel de simplu vă spun că ele au salvat omenirea și a crescut, semnificativ, speranța de viață, nu de moarte.

Dacă acum voi avea un cip implantat, niciun necaz, m-am obișnuit cu supravegherea de toate felurile”, a precizat, ironic, edilul după ce s-a imunizat cu prima doză de vaccin.

Felix Borcean nu este singurul primar din România care a decis deja să se vaccineze. Primarul unei comune din județul Călărași (Niculae Eremia, primarul localității Alexandru Odobescu) a ajuns în presa națională după ce a sărit rândul și s-a vaccinat împotriva COVID-19, acesta susținând că nu a vrut să ia locul nimănui și că a reușit să se vaccineze pentru că a rămas o doză și pentru a da un semnal cetățenilor din comuna pe care o conduce, reticenți la vaccin.

Prima etapă de vaccinare, în care sunt incluși angajații din spitale, a început pe 27 decembrie 2020. De vineri va începe cea de a doua etapă a campaniei, în care sunt incluse persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, bolnavii cronici și angajații din domenii esențiale de activitate.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Coco

    Deci elementul s – a bagat in fata prin trafic de influenta si abuz de functie!!!
    DNA – ul se sesizeaza?

  2. zero

    “Edilul care a postat și o fotografie cu el în timp ce se vaccinează, susține că a luat această decizie din dorința de a un exemplu.”

    Burebista şi Vela nu s-au pozat din dorinţa de a da un exemplu (maimuţelor)?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei