Felix Borcean promite sprijin cetăţenilor din Jupa

borcean-jupa

În urmă cu o lună, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, s-a întâlnit cu cetăţenii din cartierul Jupa, aceştia înmânându-i o listă cu peste 20 de probleme cu care se confruntă şi pentru rezolvarea cărora au cerut sprijin municipalităţii. Felix Borcean a promis atunci că va reveni la Jupa pentru a încerca să vadă ce e de făcut, mai ales în privinţa drumurilor, trotuarelor şi a rigolelor din localitate.

Edilul, însoţit de reprezentanţi ai administraţiei locale, precum şi de cel al firmei care a realizat drumurile din localitate, s-a aflat din nou, luni, 26 iunie, în mijlocul cetăţenilor din Jupa. Privitor la rigolele de pe marginea Drumului naţional care traversează acest cartier al municipiului,Felix Borcean a declarat că amenajarea acestora nu intră în responsabilitatea Primăriei, însă a promis că miercuri, 28 iunie, va avea o întrevedere cu reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Caransebeş.

borcean-jupa2

Discuţiile au mai vizat cursul de apă care se află în spatele Căminului cultural, un pârâu care face probleme localnicilor şi pe care administraţia locală va încerca să-l amenajeze, precum şi toaletarea copacilor care mărginesc Drumul naţional, la care nu se poate interveni, deoarece pot fi atinse firele de curent, astfel că a rămas stabilit ca edilul să vorbească în acest sens cu reprezentanţii ENEL.

Cea mai arzătoare problemă a cetăţenilor din Jupa este legată de renovarea Căminului cultural. „Ruga este în 26 octombrie, cu ocazia sărbătorii de Sfântul Dumitru, şi vom încerca să amenajăm acest obiectiv, din fonduri proprii, până atunci. Dacă nu, cu siguranţă, o vom face în anul care urmează”, a mai spus Felix Borcean.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei