Fără șoareci și șobolani pe malurile Bârzavei! Au fost amplasate stații de intoxicare!

modelmic

Primăria Reșița a pus gând rău rozătoarelor pe de malurile Bârzavei. Reprezentanții administrației locală anunță că au fost amplasate staţii de intoxicare de-a lungul râului ce străbate Reșița și în același timp atrag atenția cetățenilor că deteriorarea sau sustragerea acestora constituie contravenţie şi se sanctionează cu amendă contravenţională.

„Primăria Municipiului Reşiţa, a efectuat prin intermediul operatorului S.C. Deraton S.R.L Timişoara, în data de 21.11.2018 lucrări de deratizare a malurilor râului Bârzava, unde au fost amplasate staţii de intoxicare în scopul întreţinerii unui mediu curat şi sănătos.

Ţinând cont de condiţiile meteo, staţiile de intoxicare vor fi verificate şi acolo unde se va impune se vor completa cu substanţa folosită (raticid)”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Reșița.

Activitatea de deratizare a fost monitorizată de inspectori din cadrul Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu, mai informează reprezentanții administrației locale.

 

IMG_2022

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    Da’ tăiţelu’ nu a pus staţii … şi pentru şobolanii de birou cu care el însuşi a intoxicat primăria?
    Apropo de “scopul întreţinerii unui mediu curat şi sănătos.”

    Şi câţi dintre câinii comunitari vor fi intoxicaţi (direct sau indirect) cu raticid?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei