Explozie într-un bloc din Caransebeş. Victima, transportată de urgenţă la Timişoara cu arsuri grave

explozie

O explozie puternică s-a produs în cursul nopţii trecute într-un imobil din Caransebeş, în urma căreia un bătrân a ajuns la spital cu arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului.

Locuitorii unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu din Caransebeş au fost treziţi în toiul nopţii de o explozie produsă într-unul unul dintre apartamentele de la etajul al doilea. Victima, un bătrân în vârstă de 70 de ani, a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Caransebeş. Medicii de aici au decis însă să-l trimită pe bărbat la Clinica de Arşi din Timişoara, unde va primi îngrijire medicală de specialitate.

Deflagraţia s-a produs din cauza acumulărilor de gaze, însă, din fericire, nu a fost urmată de incendiu şi nici nu au fost afectate alte apartamente.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei