Explozie într-un bloc din Bocșa! Două persoane au fost rănite!

 modelmic

Două persoane au fost rănite în urma unei explozii produse într-un apartament din Bocșa. Deflagrația a fost provocată de o acumulare de gaze de la o butelie, fiind urmată de un incendiu. Aproximativ 20 de locatari din imobilul în care s-a produs evenimentul au fost evacuați.

Pentru stingerea focului au intervenit pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din Bocșa, dar și reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Semenic al județului Caraș-Severin.

În urma exploziei, două persoane au fost rănite. După cum ne-a informat Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic, este vorba de proprietarii apartamentului în care a avut loc explozia: o femeie de 39 de ani, care a suferit arsuri mai ușoare, fiind tratată inițial la Centrul de Permanență din Bocșa, iar mai apoi la Reșița, și un bărbat de 51 de ani, care a fost direct trimis la Spitalul Județean pentru Situații de Urgență.

Cele două victime au suferit arsuri în special în zona gâtului și a feței, existând posibilitatea să fie afectate căile respiratorii, motiv pentru care medicii de la Spitalul din Reșița au decis să le trimită la Clinica de Arși din Timișoara.

Conform primelor informații, explozia, care a avut loc la parterul unui bloc cu patru etaje de pe strada Semenicului, nu a afectat foarte grav clădirea, fiind sparte însă ferestrele imobilului, atât de la parter, cât și de la primele două etaje.

foto: cronicaromana.net

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei