EXCLUSIV. Dumitru Ghenadi, noul șef al gunoaielor menajere din zona Oravița

dumitru ghenadi

Dumitru Ghenadi, fost candidat la funcția de primar al orașului Oravița din partea PMP, la alegerile locale din 2016, precum și fost consilier local în legislatura 2012-2016, a fost ales de către Consiliul de Administrație al Societății Comerciale Ecologica SRL, societate ce se ocupă cu colectarea gunoiului menajer din zona Oravița, să conducă entitatea comercială în următoarea perioadă.

În urmă cu o aproximativ o oră, Dumitru Ghenadi a fost ales președintele Consiliului de Administrație al SC Ecologica SRL. Conform statutului societății, președintele CA va deține și funcția de director. Așadar, de mâine, fostul consilier local se va ocupa de gunoiul menajer din zona Oravița. Ce-i drept, într-o perioadă puțin cam tulbure din punct de vedere al managementului deșeurilor municipale la nivel de județ, mai ales că, începând de astăzi, SC Green Ecobauer nu va mai putea opera groapa de gunoi din Dealul Lupacului.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei