„Este nevoie de măsuri mai drastice”, susține președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar

modelmic

Președintele USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, este de părere că în România este nevoie de măsuri mai drastice în contextul crizei pandemice. „În momente dificile se cer măsuri dificile”, susține Plujar, în opinia căruia ultimele măsuri anunțate de Ministerul de Interne sunt „un pansament pe o rană nedezinfectată”.

„În aceste zile zeci de fotografii făcute de cetățeni mi-au trecut prin  fața ochilor atât pe grupurile de Facebook reșițene, cât și pe cele județene de la Caransebeș, Moldova Nouă sau Oravița. Am observat că încă mulți cărășeni nu au dat atenție recomandărilor de distanțare socială făcute de autorități.

În momente dificile se cer măsuri dificile. Ordonanța militară nr. 2 emisă de ministrul de interne este ca un pansament pe o rană nedezinfectată.

Ne expunem mici îngrijorări, transmiterea virusului nu e chiar comunitară? Ce așteptăm? E nevoie de măsuri mai drastice!

Interzicem circulația doar noaptea între 22:00 și 06:00?

Ordonanța face recomandări?

DSP-urile au interdicție de a divulga date. Sănătatea noastră nu poate fi secret național”, afirmă președintele USR Caraș-Severin.

Andrei Plujar a adăugat că trebuie să devenim conștienți de pericolul cu care ne confruntăm și să nu ne facem că nu vedem realitatea din întreaga Europă, din state cu  un sistem medical mult mai bine pus la punct decât cel din România, state care nu au acționat însă ferm și la momentul potrivit.

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. adire

  dle plujar, dar cine esti tu sa faci criticile astea, ? mai bine ai pune mina si ai colabora cu toti ai tai, sa faceti ceva util, si lasa criticile neconstructive ,acum. doar vorbarie din partea voastra. cind a fost vorba de guvernare, ati intors spatele. asta e responsabilitate din partea voastra?

 2. Vanesa

  Plujarule, de unde sti tu toate astea? De la tatal tau care a fost turnator la securitate ? Sau de la seful tau Dan Barna, narodul ala care a zis ca nu e treaba lui sa rezolve ceva in criza aceasta generata de coronavirus. Ma rs de aici cu vrajeala asta ieftina. Lumea moare pe capete si tu incerci sa iti faci campanie peste cadavre. Singurul care poate guverna corect in aceste momente este PNL.

 3. Neagu

  “Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi “opinia publică”, numai pentru că le-a popularizat numele politica şi literatura.”

  ― Mircea Eliade, Huliganii
  Ce a facut acest domn pana acum? Realizari? Nu am auzit, nu stiu. Il ascultam numai pentru ca este de la USR? Faine vremuri, faina societate.

 4. zero

  „În momente dificile se cer măsuri dificile … doar noaptea între 22:00 și 06:00? ”, afirmă președintele USR Caraș-Severin.

  Amin!
  În momente bolnave se cer măsuri bolnave. De la conducători şi mai bolnavi.
  Similia plujaribus currantur. Asta ar fi homeopatie. Patie (patologie) home! :)
  Cetăţeanul român nu trebuie să consume vitamina C (e contraindicat la radio) şi nici să se expună la soare. Să stea în casă ca nu cumva radiaţiile solare ultraviolete să omoare virusul astfel expus.
  Virusul ăsta este foarte util politicienilor (aflaţi în luptă cu el) în “posologia maselor”.
  Studiile ştiinţifice accesate probabil discret de preşedintele USR-CS, în perfect acord cu badea Vela miliţianul, au stabilit probabil că virusul ăsta pervers ar circula deghizat şi preponderent noaptea, fix între orele 22:00 – 06.00, dar nu poate fi răspândit din casă în casă nici prin corespondenţa “juridică” sterilă şi nici prin factorii poştali care distribuie pensiile :) :) :)
  După orele 06.00, bine odihnit de pe la orele 22:00, virusul ar pleca la cosit, obicei preluat din tradiţiile de la Armeniş şi promovat naţional în stare de urgenţă.
  Deci: “Ne expunem mici îngrijorări …”
  Îngrijorare mică:
  Încotro ar bate vântul, cam ce viruşi ar putea aduce acesta, de la cine şi în cât timp?
  Îngrijorare mai mare:
  Laptele de vacă poate transmite şi el viruşi SARS sau numai clasica tuberculoză?

  Chestiune la care până şi ministrului sănătăţii … a demisionat.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei