Este din nou sărbătoare în Valea Carașului

modelmic91

Tradițiile populare bănățene și muzica de calitate vor fi în prim plan astăzi în localitatea Greoni, unde se va desfășura o nouă ediție a Sărbătorii Văii Carașului. Evenimentul este programat să înceapă la ora 16:30 cu parada portului popular, urmată de un spectacol folcloric.

La eveniment și-au anunțat participarea: ansamblul Mlădițe Orăvițene al Școlii Gimnaziale Romul Ladea din Oravița, fanfara din Grădinari, ansamblul Orăvițana al Școlii Gimnaziale Romul Ladea din Oravița, ansamblul Junii Oraviței de la Liceul Teoretic General Dragalina din Oravița, fanfara din Mercina, ansamblul Rromales din Oravița, ansamblul Obrejana, Ansamblul Kud Soko de la Şcoala Gimnazială Sfântul Sava din Socol, ansamblul Hora Caraşului al Casei de Cultură George Motoia Craiu din Oraviţa, ansamblul Junii Gugulani de la Casa de Cultură George Suru din Caransebeş și ansamblul Seniorii Reşiţei.

Sărbătoarea Văii Carașului, ajunsă anul acesta la cea de-a XVIII-a ediție, este organizată de Casa Culturală Ion Stoia Udrea din Greoni, Primăria și Consiliul Local Grădinari, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei