Emanuel, micuţul de doar doi ani, a plătit cu viaţa nepăsarea părinţilor!

ip

Emanuel, micuţul de doar doi ani, a plătit cu viaţa nepăsarea părinţilor!

Inconştienţa părinţilor: copilul dispărut la Ocna de Fier, găsit mort la 3 km distanţă de casă!

 Minorul în vârstă de doar doi ani, dispărut la data de 1 martie, pe care toată Ocna de Fier, echipajele de jandarmi, de poliţişti, poliţişti de frontieră, de salvamont, pădurari, vânători, pompieri, l-au căutat în ultimele 48 de ore, a fost găsit de către o localnică, pe un deal la aproximativ 3 km distanţă, decedat.

Copilul domicilia cu părinţii şi fraţii săi în localitatea cărăşeană Ocna de Fier şi din mărturisirile părinţilor care nu l-au supravegheat îndeajuns, copilul se juca în apropierea casei atunci când a fost văzut pentru ultima oară. Tatăl lui a sesizat Poliţia Oraşului Bocşa prin apelul unic de urgenţă 112 la orele 18.30 cu privire la dispariţia fiului său, BOBIC EMANUEL BENIAMIN în jurul orelor 16.00 din faţa locuinţei unde se afla împreună cu fratele său.

 În cauza s-a constituit o echipă complexă condusă de procurorul criminalist care a efectuat cercetarea la faţa locului. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei de către medicul legist şi stabilirea cu exactitate a cauzele decesului.

 Degeaba lăcrimaţi acum!

Orice s-ar spune şi orice s-ar argumenta în favoarea celor care-şi spun părinţi, principala vină pentru moartea nedreaptă a micuţului Emanuel este chiar a acestor oameni care au primit acest dar minunat de la Dumnezeu şi n-au ştiut să-l preţuiască. Cum poţi să îţi laşi copilul, care are doar doi ani, nesupravegheat vreme îndelungată? Cum se poate să reacţionezi atât de greoi şi abia după mai bine de două ore de la dispariţia copilului tău să sesizezi autorităţile?

 Înţeleg durerea, lacrimile, ştiu că mai este vorba de o anumită educaţie, de o cutumă a  mentalităţii de tip sătesc (las că-l găsim noi, nu trebuie să afle toată lumea!) dar dacă aceşti supranumiţi ,,părinţi” aveau o reacţie promptă şi înţelegeau pericolul iminent, poate că astăzi Emanuel ar fi fost salvat. Dacă din 5 în 5 minute, aşa cum ar fi fost normal, mama sau tatăl îşi supravegheau vizual odraslele, nu s-ar fi ajuns la această dramă care a căpătat proporţii naţionale.

Dar poate Emanuel s-a dus în locuri unde cineva are mai multă grijă de sufletul lui, pentru că aici, pe pământ, a avut parte de doi oameni care cu siguranţă au dovedit că n-au meritat dragostea micuţului blond cu ochi blajini.

 PS Ancuţa Cărbunaru de la Poliţia Judeţului Caraş-Severin ne-a transmis că cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor în care a survenit decesul minorului.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei