Echipa USR-PLUS pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, cea mai tânără din competiția electorală

 

e

Echipa Alianței USR PLUS pentru Consiliul Județean Caraș-Severin este cea mai tânără din competiția electorală și este formată din oameni care și-au propus să schimbe cursul județului după 30 de ani de cădere, transmit reprezentanții alianței, într-un comunicat de presă.

„▶️Andrei Plujar provine dintr-o familie ancorată în viața civică și culturală a judeţului cu rădăcini în vechea Reșița Română. S-a format la Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița, mai apoi la Universitatea Politehnica din Timișoara, specializarea Management în productie și transporturi, și are un master în Administrarea Afacerilor. Viaţa lui se împarte între oraş şi sat. La Reșița manageriază de 10 ani o firmă de resurse umane, în același timp este atașat de mediul rural cărășean, unde investește timp și energie în domeniul zootehnic la Ticvaniu Mare.

▶️Dragoș Curelea este licențiat în Știința mediului, are și un masterat în Schimbări climatice și dezvoltare regională. A fost cercetător de gradul 3 în Institutul Național Cercetare Dezvoltare pentru Metale și Resurse Radioactive. Din 2010 a revenit în Banat și se ocupă de afacerea familiei, o pensiune turistică. Dragoș crede în transparență bazată pe meritocrație la Caransebeș și în județ.

▶️Claudiu Rusu este din Reșița, licențiat în Informatică și absolvent al unui masterat în cadrul Universității Eftimie Murgu. În primii 10 ani a activat în vânzări auto la concesionarul Dacia-Renault, apoi 6 ani ca programator într-un departament de proiectare. De 2 ani este antreprenor. Claudiu e hotărât să demonstreze că se poate face o altfel de politică, cu rezultate bune pentru județul nostru.

▶️Doina-Rahela Vrăjitor este de 20 de ani cadru didactic în orașul Moldova Nouă. Este implicată în mai multe acțiuni civice. În anul 2007 a înființat Asociația Curcubeul Moldova Nouă și a implementat mai multe proiecte transfrontaliere. Doina își propune pentru județ investiții în învățământul special și măsuri reale de protecție socială.

▶️Lucian-Dragan Cocar este licențiat în Relații economice internaționale, deține și un masterat în Management și marketing în afaceri. Din 2007 lucrează în cadrul fondului național de garantare de credite pentru IMM-uri. Se ocupă de activitatea fondului în județele Caraș-Severin, Timiș și Arad. Dragan are ca țintă debirocratizarea și absorbția de fonduri europene și guvernamentale.

▶️Liviu Romanescu are o experiență de 25 de ani în structurile de aplicare a legii. Este licențiat în drept iar în prezent este antreprenor. Liviu a intrat în politică pentru o administrație publică eficientă, cu accent pe educație, precum și pentru eliminarea hoției și corupției din Consiliul Județean și administrația publică locală.

▶️Bogdan Silvășan este licențiat în Științe economice, deține și un masterat în Ingineria și protecția mediului. Între anii 2009-2014 a lucrat la Aquatim S.A. Între 2015-2019 a locuit în Germania. Pentru Bogdan prioritară este educația, cu debirocratizarea administrației locale.

▶️Alexandra Gavrilă este absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Istorie, specializată în Comunismul din România, fiind profesoară în Caransebeș. Alexandra își dorește o administrație modernă pentru Caraș-Severin, din care să facă parte oameni onești.

▶️Dănilă Drăghici este licențiat în Pedagogia învățământului primar și preșcolar. Din 1983 a fost învățător la mai multe unități școlare din județul nostru. În prezent profesează la școala gimnazială “Traian Lalescu” Cornea-structura Cuptoare. Dănilă își dorește atragerea de mai mulți investitori și atragerea de fonduri europene”.

WhatsApp Image 2020-09-08 at 12.18.19

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei