Echipa de conducere a Spitalului Județean de Urgență Reșița s-a înjumătățit!

stancovici

Echipa de conducere a Spitalului Județean de Urgență Reșița s-a înjumătățit, mai multe posturi de directori și șefi de servicii urmând să fie scoase la concurs în perioada următoare. Anunțul a fost făcut chiar de managerul unității spitalicești, Alina Stancovici.

În cadrul unei conferințe derulate astăzi la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, conferință de prezentare a unui proiect transfrontalier derulat de SJUR în parteneriat cu Spitalul Pozarevac și Ministerul Sănătății din Serbia și Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara, Alina Stancovici a vorbit de dificultățile cu care se confruntă principala unitate spitalicească din județul Caraș-Severin. Conform managerului Spitalului Județean de Urgență din Reșița, cinci posturi de conducere vor fi scoase la concurs în perioada următoare.

În momentul acesta, echipa de conducere a Spitalului Județean s-a înjumătățit. O să vedeți, peste puțin timp vor fi scoase la concurs posturile de director economic, șef Serviciu tehnic administrativ și pe viitor postul de șef al Serviciului de achiziții. Toate posturile s-au eliberat prin demisie, unul singur, cel de la Achiziții fiind prin transfer către Primăria Reșița.

Și sigur, având în vedere că directorul medical și directorul de îngrijiri au fost numiți pe o perioadă interimară, s-a demarat procedura și urmează a fi dat publicității anunțul pentru ocuparea prin concurs a celor două posturi”, a precizat Alina Stancovici.

Mai multe despre situația actuală a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, dar și despre proiectul transfrontalier derulat la unitatea spitalicească, în zilele următoare.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei