(e) Silviu Hurduzeu – „Guvernul PNL și-a dat mâna cu pandemia și au băgat România în criză economică“

a

Președintele organizației PSD Caraș-Severin Silviu Hurduzeu, candidat al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților, acuză actuala guvernare că a readus austeritatea în România:

„Guvernul PNL și-a dat mâna cu pandemia și au băgat România în criză economică. După patru ani de creștere economică și majorări de pensii și salarii, PNL readuce în România austeritatea. De mai bine de opt luni, România nu are un plan viabil de relansare economică iar guvernul Orban găsește mereu câte un vinovat, ba greaua moștenire, ba pandemia.

După alegerile locale, aleșii PNL își fac un titlu de glorie din concedierea oamenilor. Pentru ei toți bugetarii sunt leneși și inutili. Am văzut că mai nou își și bat joc de oamenii pe care îi dau afara spunând că este ”Black Friday” și fac reduceri.
Partidul Social Democrat este singurul partid care guvernează pentru oameni. Românii au nevoie de un guvern care să guverneze în interesul lor, nu care să-și bată joc și să găsească scuze“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. ATTILA

    Așa este domnule Hurduzeu, acești nemernici penelisti au DISTRUS România cu totul,.În decembrie POPORUL își dorește o schimbare totală, nu se mai poate altfel la modul probabil vor fi revolte ale maselor, nu se mai poate doar o altă revoluție, e prea mult, e mult prea mult de suportat asemenea tensiuni în rândul societății civile. Să luăm atitudine!

  2. Petru Suliman

    Hmm!! CINE VORBEȘTE ??! SILVIU HURDUZEU??! Căruia funcția de președinte al consiliului județean Caraș Severin ii venea precum unui pitic o pălărie de mexican.!!. Câtă nesimțire tipică PSD, pai el vorbește, poate nu stiati că pentru a nu răspunde penal sau administrativ cât a fost președintele al consiliului județean Caraș Severin, a preferat să închidă în ACTE – drumul-DJ608 PLUGOVA TEREGOVA VIA CORNEREVA din data de 14 04 2016 orele 16,drun pe care la risc circulă 5000( cinci mii) de suflete. Sper să fim normali la cap și SĂ NU MAI VOTĂM PSD$PRO PSD. Bine zic timișorenii la. . mitinguri.. :PSD partid de hoți, de curve și mafioți.. Vă este clar oameni buni..

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei