(E) Silviu Hurduzeu, candidat PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților: „Copiii sunt prioritatea noastră”

hurduzeu

Dublarea imediată a alocațiilor pentru copii, acordarea de vouchere pentru creșă și stimulente financiare pentru elevii care nu au absențe la cursuri, sunt doar câteva din măsurile propuse de social-democrați în programul lor de guvernare. „Copiii sunt prioritatea noastră”, explică Silviu Hurduzeu, candidat PSD Caraș-Severin pentru Camera Deputaților, care insistă din nou și asupra importanței reluarea învățământului în forma clasică, cu respectarea normelor de igienă.

Actuala criză sanitară și criza economică care se prefigurează în următoarea perioadă ne obligă să facem tot ce putem pentru a ne proteja copiii.

Iată câteva dintre măsurile pe care intenționăm să le luăm în acest sens:

  • Dublarea imediată a alocațiilor pentru copii
  • Majorarea indemnizației de creșterea copilului la cel puțin salariul minim pe economie sau 100% din media veniturilor pe ultimele 12 luni
  • Acordarea de vouchere pentru creșă, până la intrarea copilului în grupa mică de la grădiniță
  • Credite cu dobândă subvenționată de stat pentru familiile cu copii pentru achiziția, construcția sau renovarea unei case. Reducerea datoriei cu fiecare copil născut.
  • Stimulente financiare pentru elevii care nu au absențe la cursuri
  • Bonificație la pensie pentru mame – 1% la un copil; 4% la doi copii; 10% pentru cel puțin trei copii

De asemenea, susținem în continuare desfășurarea învățământului în mod tradițional, cu închiderea doar a claselor sau școlilor unde sunt cazuri de infectare.

Educația online nu este educație. Copiii noștri trebuie să își continue școala”, precizează Silviu Hurduzeu, președinte PSD Caraș-Severin și candidat al filialei județene pentru Camera Deputaților.

Citește și (E) Silviu Hurduzeu: „Iresponsabilitatea guvernului liberal are consecințe grave asupra educației copiilor”

 

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei