(E) Primează interesul cetățeanului, nu membrii de partid nemulțumiți! Vezi strategia PNL!

modelmic

 

Lansarea candidatului Nelu Popa pentru primăria Reșița a fost un prilej potrivit pentru ca greii PNL Caraș-Severin să ia cuvântul și să închine adevărate ode planului de bătaie pus la punct de toți candidații liberali din județ.

În acest context, Jaro Marșalic  a adus în fața publicului prezent nevoia Reșiței de a-și păstra tinerii acasă, lucru care nu este posibil în contextul actual în care orașul suferă de o lipsă acută de investitori și locuri de muncă. Nici mediul universitar nu este de ignorat, în condițiile în care universitatea reșițeană cunoaște un trend descendent la ora actuală, iar tinerii cărășeni aleg mai degrabă alte locații de studiu.

„Bunicii mei, părinții, sunt din Reșița de peste 100 de ani. Nu am fost niciodată membru în alt partid în afară de PNL. Îmi doresc o deschidere, să se îmtâmple minuni și în Reșița și în județ. Eu nu am plecat niciodată din Reșița, și nu am intenționat niciodată. Ceea ce ne dorim noi este să lucrăm aici în Reșița, să o facem să ajungă un oraș frumos, să avem un județ frumos. Vreau un viitor pentru copiii noștri aici, nu în alte părți. Eu cred că Reșița are nevoie de un primar care să fie un bun organizator, să fie un gospodar, să vedem că face și în Reșița ceea ce a făcut și în firmele lui”, explică Jaro Marșalic.

La rândul său, Valeria Schelean consideră programul electoral al lui Nelu Popa ca fiind unul extraordinar care îi va asigura victoria. Liberalii nu vor oameni politici pe funcții de conducere, ci oameni gospodari cu o activitatea profesională exemplară și o mentalitate deschisă spre dezvoltare.

De asemenea, Schelean susține că toate deciziile luate de partid până acum au fost rezultatul cererii venite din partea poporului. Astfel, cu riscul de a nemulțumi mulți liberali cărășeni, s-au luat decizii în interesul cetățeanului.

„Vrem să deschidem Reșița, și vrem să deschidem județul Caraș-Severin. Ioan Popa vine cu un program electoral care este extraordinar dar nu va putea singur, fiecare trebuie să înțelegem că trebuie să ne ajutăm în această perioadă, pentru toți oamenii din județ care așteaptă o schimbare. Oamenii au ieșit în stradă și au spus STOP, nu mai vrem corupție, luați-o de la capăt, vrem oameni noi.

Noi am adoptat acel decalog liberal, ne-am bazat pe acele criterii de integritate care poate nu au fost pe placul tuturor membrilor de partid. Am făcut-o în interesul cetățenilor pentru că am vrut să venim la alegeri cu oameni competenți care pot arăta că sunt în stare să facă administrație publică de calitate. Oameni care nu au mai făcut polititcă dar au facut atât de multe în activitatea lor profesională anterioară”, explică Valeria Schelean.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Andrada

  Hai sa fim serioși ! Primează interesul cetățeanului …asta doar in campanie ! Am zis si i repet Jaro e cel mai capabil din toată adunătura aia ! Si milogii ceilalți își fac campanie pe numele lui ca in rest toti sunt pătați ! Punct !

  1. Luci

   Dragă Andrada,
   împărtășesc aprecierea ta față de domnul doctor Marsalic, dar ceea ce mă face să nu te cred pe cuvânt este faptul că nu nu te-ai întrebat cum de e prieten și se asociază tuturor ”milogilor” și ”pătaților” pe care eviți să îi nominalizezi (desigur, dintr-o necunoaștere a echipei din care face parte :) ) .

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei