(E) PND Caransebeș a fost dizolvat! Membrii organizației au trecut la PSD!

modelmic

Răsturnare de situație în cadrul Partidului Național Democrat din Caraș-Severin. La doar o zi după ce președintele organizației județene, Ioan Amariei, a anunțat că filiala pe care o conduce îi va susține pe candidații liberali la alegerile din 11 decembrie, membrii PND Caransebeș au decis să părăsească partidul și să treacă la PSD. 

Președintele PND Caransebeș, Simion Paica, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă că organizația locală a fost dizolvată, membrii acesteia luând decizia de a se alătura Partidului Social Democrat.

Roata se învârte în politică, ca și în viață. Președintele PNL Caraș-Severin, Ioan Marcel Vela, se căciulește în fața conducerii județene a PND pentru a cere sprijinul membrilor în alegerile din 11 decembrie 2016. Motivele pentru care membrii PND ai organizației locale Caransebeș nu sunt de acord cu protocolul realizat cu PNL sunt următoarele:

-intoleranța manifestată de ex-primarul Ioan Marcel Vela, la solicitarea organizației locale PND Caransebeș privind atribuirea unui spațiu necesar partidului și neinteresul manifestat de PNL Caraș la protocolul realizat la nivel central cu PND Caraș.

 -neconsultarea de la centru privind acest protocol, protocol care a urmărit numai interesul președintelui Fenechiu -candidat la Senat din partea PNL Bacau.

-dezinteresul conducerii centrale a PND față de solicitările membrilor PND Caraș-Severin”, se arată în comunicatul de presă semnat de Simion Paica.

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Bobby Darin

    Salutam decizia membrilor PND Caransebes de a nu-l sustine pe ex-primarul Vela in alegerile pt Senat ! Trecerea la PSD este benefica pt ambele aceste organizatii, iar PSD va putea gasi sprijin in fostii membri PND in care au activat oameni corecti, de o inalta tinuta morala, buni specialisti si chiar persoane cu experienta in administratie. Ne asteptam sa achieseze la aceasta initiativa inclusiv toti consilierii locali PND din din zona caransebes precum si din alte organizatii din judet. Organizatia Judeteana PND nu mai exista de cand au pierdut lamentabil alegerile locale (sub 3%), iar Amariei este presedinte la NIMIC. In consecinta, Vela s-a milogit degeaba in fata cuiva care este un NO NAME !

    1. Nicu Nicusor

      In sfarsit cineva care a punctat obiectiv si a scos la iveala marsavia pastorului Amariei, care s-a folosit de numele partidului in scopuri personale si poate numai pentru reclama personala.O rusine ,zic eu, nationala care ne-a determinat sa demisionam in masa.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei