(E) Andrei Plujar: „Cel mai atacat candidat a fost Dan Barna! De regulă, cei puternici sunt atacați!”

modelmic

În ultima zi de campanie pentru alegerile prezidențiale de duminică, Alianța USR –PLUS Caraș-Severin a făcut un bilanț al acestor săptămâni în care membrii săi au luat la pas județul. În cea de-a doua campanie sub forma actuală, filiala județeană USR-PLUS a reușit să își promoveze obiectivele în stradă, cu oamenii, în cele mai îndepărtate și greu accesibile colțuri ale județului, iar munca în echipă a sudat mai bine cele două formațiuni politice.

Reprezentanții USR-PLUS s-au lovit în această campaniei și de reacții pozitive, dar și negative, constatând o fractură privind disponibilitatea spre informare între mediul urban și cel rural.

A fost o campanie cu bune, cu rele, cu foarte multe atacuri. O campanie oarecum inedită, cred că cel mai atacat candidat a fost Dan Barna, atacat de către toți ceilalți contracandidați, acesta poate fi un semn pozitiv pentru noi pentru că de regulă cei puternici sunt atacați”, a declarat Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

Totodată, Plujar a readus în prim plan obiectivele pe care și le-a propus candidatul USR PLUS la prezidențiale, Dan Barna, printre care se numără reforma constituțională, construirea de autostrăzi, spitale regionale, independența justiției, reducerea numărului de parlamentari și o atenție sporită acordată educației prin creșterea PIB-ului pentru acest segment.

Președintele filialei județene PLUS , Daniel Toma, a declarat la rândul său că pentru îndeplinirea obiectivelor candidatului Alianței la prezidențiale este nevoie de o guvernare capabilă, condusă de Dacian Cioloș.

Cu toții ne-am săturat de această clasă politică veche și ne dorim o schimbare, schimbare pe care Dan Barna o poate produce, pentru că nu e vorba numai de el, ci de toată generația asta de oameni noi care vin în politică, din care facem și noi parte, pentru că ne-am săturat să stăm pasivi și să privim cum lucrurile se degradează de la o zi la alta și vrem să ne implicăm. Suntem aici pentru că luptăm pentru aceste deziderate.

Ne vom vedea cu siguranță în turul doi pentru că românii s-au săturat de acest sistem asigurat de vechii politicieni care de fapt nu sunt decât descendenți ai partidului comunist îmbrăcați în diferite ambalaje cu sigla Pro România, PNȚCD, sper să schimbăm aceste lucruri”, a spus Toma.

Dragoș Curelea, vicepreședintele USR Caraș-Severin a vorbit despre plusurile campaniei:

Pentru prima dată la aceste alegeri am acoperit toate secțiile, semn că începem să ne obișnuim cu ce înseamnă politica, ne organizăm mai bine, suntem mai mulți și USR și PLUS crește în fiecare zi. Mai mult, avem și oameni care au rămas pe lângă, care au dorit să fie în secție din partea USR sau PLUS, avem delegat chiar la Ineleț, care face 4 ore până la secția din Ineleț”.

Despre aspectele mai puțin plăcute ale campaniei pentru alegerile prezidențiale a vorbit președintele USR, Andrei Plujar:

Am avut foarte multe sate, chiar și comune unde nu există panouri de afișaj electoral, de asemenea un alt aspect neplăcut al acestei campanii, care a fost și la campania de la europarlamentare – afișajul multiplu făcut de alte partide. Noi am depus mai multe sesizări, dar din păcate nu se ia nicio măsură și acest lucru sunt convins că se va repeta și la următoarele campanii”, a declarat la finalul conferinței de presă, Andrei Plujar.

 

Diana RADU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Emilut

  “cred că cel mai atacat candidat a fost Dan Barna” – prin față sau prin spate a fost atacat ?

  ” avem delegat chiar la Ineleț, care face 4 ore până la secția din Ineleț” – pentru 4-5 voturi se duc la Ineleț. Mai bine ar duce cei din USR și PLUS niște panouri solare, niște pachete cu alimente pentru oamenii din zona respectivă.

 2. zero

  “românii s-au săturat de acest sistem asigurat de vechii politicieni care de fapt nu sunt decât descendenți ai partidului comunist”

  Cei care au plecat de pe la sate spre blocurile construite lor de comunişti s-au săturat sau ceilalţi s-au săturat de ei? :)

 3. Andrei

  Nu sunt comunist, pentru ca nici capul nu stiu sa il foloseasca.
  Da,era nasol pe vremea tovarasilor, dar macar stiau sa construiasca fabricii.
  Astia nici firul ierbii nu sunt in stare sa il taie.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei