După pandemie, revenim la formele Fit! Remodelare corporală la salon Diva B&G!

Diva B&G Endermo PRO

Ne-am reîntors la salonul de renume din Banatul Montan – recunoscutul DivaB&G, care în ciuda unei perioade dificile pe care am traversat-o cu toții, a trecut la un nivel superior în domeniul tehnicii de remodelare corporală. Un aparat de ultimă generație, de care în special doamnele pot profita acum este Endermo Expert PRO, cea mai recentă achiziție a salonului condus de cosmeticianul Geta Stan. Ca și o confidență, de niște ani buni de când am avut privilegiul să o cunosc,  Geta Stan și-a luat cu ea însăși un angajament de a-și achiziționa doar cele mai eficiente echipamente medicale și estetice pentru cosmetică facială și corporală, aparate de top, care dau rezultatele scontate și fac doamnele să devină mai sigure pe ele, mai frumoase și de ce nu, mai sexy!

Remodelarea corporală are un nou capitol … Endermo Expert PRO

Trebuie spus, din capul locului, că în cazul lui Endermo Expert PRO vorbim despre cea mai NOUĂ și PERFORMANTĂ platformă non invazivă de remodelare corporală, pe care dacă, spre exemplu, o cauți în Vestul țării, o vei găsi doar la salonul Diva din Caransebeș! Aparatul este dezvoltat special pentru profesioniștii din domeniu care își doresc mai mult de la un echipament și trebuie să spunem că echipa de la salonul Diva B&G are deja rezultate spectaculoase în cazul mai  multor cliente.

Desigur vă întrebați ce știe să facă Endermo Expert PRO? Ei bine, modernul aparat, la care a făcut o demonstrație chiar Bianca fiica Getei Stan, reprezintă un echipament avansat ce asigură eficiența prin combinarea terapiilor în tratamentul împotriva celulitei, al tonifierii și remodelării corporale, dar si in liftingul facial, el fiind dotat cu vacuum endermologic, cavitație, alături de radiofrecvență. Așa cum știți, remodelarea corporală consistă din tratamentele ideale pentru persoanele care suferă de depuneri de grăsime, fără a fi supraponderale și permite eliminarea depozitelor inestetice de grăsime la persoanele care duc un stil de viață sănătos, dar care nu reușesc să scape de micile depuneri de pe anumite zone: burtă, șolduri, coapse, genunchi, brațe, bărbie etc.

Endermo Expert folosește un sistem RF bipolar care pătrunde la 4-15 mm în piele și creează fricțiune între moleculele de apă, acționând asupra trigliceridelor, declanșând producția de colagen. Rolele încălzite masează pielea și stimulează circulația sângelui, grăbind drenajul, însă temperatura ridicată nu îl recomandă pentru a fi folosit pe față și mai ales în jurul ochilor. Pentru aceste zone sensibile, Geta Stan și echipa ei folosește alte aparate, de asemenea, cu o eficiență sporită.

Laserul de 940nm încălzește și el pielea, ajutand energia RF sa patrunda in adancimea tesutului conjunctiv, iar in combinatie cu actiunea rolelor mecanizate, activeaza drenajul limfatic, accelereaza metabolismul, conturează corpul și trateaza capilarele sparte.

Endermo Expert poate fi folosit pentru o gamă largă de proceduri, precum remodelare corporală, reducerea circumferinței corporale, reducerea celulitei, întinderea pielii, îndepărtarea ridurilor, netezirea pielii, masaj și tratament pentru zona pleoapelor.

diva

Spune adio ridurilor și feței îmbătrânite! La Diva B&G, ultima tehnologie în domeniu: HIFU!

Doamnele care-și doresc o „reîmprospătare” a tenului, nu doar prin efectele aplicațiilor smartphone-ului din dotare, trebuie să afle că la salonul Diva B&G au la dispoziție echipamentul estetico-medical de ultimă generație numit HIFU, cel care a revoluționat tehnica de remodelare corporală, cu rezultate remarcabile în liftingul facial!

Pentru a afla detaliile legate de HIFU, am dialogat cu cosmeticianul Geta Românu, chiar în timpul aplicării unui tratament la salonul Diva B&G.

„HIFU este singurul tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru a ridica în fapt real pielea. HIFU este, de asemenea, singura procedură de cosmetică ce utilizează imagistica cu ultrasunetele, permițând practicanților să vadă straturile de țesut vizate în timpul tratamentului.

HIFU tratează stratul profund abordat în chirurgia cosmetică, chiar dacă tratamentul nu dublează rezultatele unui facelift. Cu toate acestea, HIFU este o alternativă excelentă pentru cei care nu sunt gata pentru o intervenție chirurgicală sau pentru pacienții care doresc să prelungească efectele chirurgiei cosmetice.

Trebuie cunoscut faptul că HIFU utilizează energia de sunet, care are proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata în adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva. HIFU stimulează prin ultrasunete producția de colagen în adâncul pielii. Laserele se bazează pe energia luminii, care nu se poate ajunge la straturile profunde ale pielii, la o temperatură optimă, astfel încât tratamentele cu laser de obicei, trateaza numai pielea superficială si nu sunt aprobate FDA pentru a ridica pielea. Deoarece cele două tehnologii tratează adesea diferite tipuri de probleme de piele, ele sunt de fapt foarte compatibile“, ne-a explicat cosmeticianul Salonului Diva B&G.

 

Cosmeticianul Geta Stan, a oferit cu drag și câteva gânduri doamnelor și domnișoarelor care sunt nehotărâte în ceea ce privește remodelarea de care ar putea beneficia la salonul Diva B&G: „Ideea este că după ce ai ajuns să slăbești și simți încrederea pe care începi să o ai în propria persoană, știi sigur că nu mai vrei să fi „sclavul” nepăsării. Așadar doamnelor și domnișoarelor, alegeți să fiți sănătoase și frumoase în primul rând pentru dvs. iar apoi pentru cei din jur.
Pentru că de voi depind alegerile pe care le faceți iar sănatatea și frumusețea noastră începe din interior spre exterior”.

Cel mai modern și dotat salon de cosmetică din Banatul de Munte, Diva B&G din Caransebeș, se află într-un spațiu modern și generos de pe strada Constantin Popasu, nr. 17, în municipiul Caransebeș. Totul pentru confortul absolut al doamnelor și domnișoarelor care vor păși în acest spațiu.

Iar în afară de cuvinte și aprecieri pe drept meritate de Geta Stan, pentru programările celor ce își doresc cu adevărat să fie mai frumoase, antreprenorul și cosmeticianul de top al Salonului Diva B&G are și un număr de telefon: 0724.850.733. Apelați-l cu încredere!

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Banatu

    Cel mai dotat salon de cosmetica și remodelare corporală din Banat. Recomand tuturor doamnelor pentru rezultate peste așteptări! Atmosfera excelenta, curat, confidențial, de 5 stele noul salon Diva din Caransebeș.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei