După doar o lună de colectare a deșeurilor inerte, s-a îmbunătățit aspectul cartierelor reșițene!

re

Primăria municipiului Reșița se declară mulțumită de decizia de a înființa două centre de colectare a deșeurilor inerte (materiale provenite din construcții și mobilier) în municipiul Reșița, la o lună după deschiderea acestora, în cele două locații fiind depozitați 63 de metri cubi de moloz și 110 metri cubi de mobilă.

Această măsură, spun reprezentanții administrației locale, a diminuat semnificativ depozitarea deșeurilor inerte în proximitatea platformelor de colectare a deșeurilor municipale. Măsura este benefică atât pentru aspectul peisagistic al cartierelor reșițene, cât și pentru reducerea costurilor privind colectarea acestor tipuri de deșeuri. Totodată, s-a constatat o diminuare a depozitării necontrolate în zone nepermise (albiile râurilor, pădure, margine drumurilor).

Vă reamintim că cele două puncte de colectare separată a deșeurilor se află în următoarele locații: Strada Scorușului nr. 1 D și B-dul Muncii nr. 25. Deșeurile inerte se pot depozita cu titlu gratuit, de luni până vineri, între orele 8.00 și 12.00, pentru punctul de colectare situat pe B-dul Muncii nr. 25, respectiv de luni până vineri, în intervalul 12.30 – 16.00, pentru punctul de colectare situat pe Str. Scorușului nr. 1 D.

containere-deseuri-6-e1592994749930

 

Totodată, există și varianta ca aceste deșeuri să fie ridicate de operatorul de salubritate contra cost în baza unei solicitări scrise și transmise la adresa de e-mail dorina.oprisan@brantner.com sau în urma unui apel telefonic la 0355.249.963 sau 0737.770.526”, informează Primăria Reșița.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei