Dunca îi felicită, dar îi și dojenește pe cărășeni! „Dacă aș avea putere, aș face votul obligatoriu!”

 

dunca

La finalul ultimei ședințe de Consiliu Județean, președintele Romeo Dunca a transmis un gând cărășenilor în pragul sărbătorilor de iarnă, dar le-a făcut totodată și o promisiune.

Le urez sărbători fericite, cât de fericite pot fi trăind în țara noastră agitată! Îi asigur de toată energia mea pentru a face bine și a repara lucruri care sunt nefuncționale sau care nu sunt sănătoase și le mulțumesc încă odată pentru alegerea făcută!”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin.

Urarea a fost însă însoțită și de o mustrare generată de dezamăgirea privind procentul scăzut al numărului de cărășeni care au fost la vot.

Îi dojenesc puțin pentru faptul că nu au participat la vot în mod masiv ca să știm cum stăm, neparticiparea la vot e o problemă națională și eu dacă aș avea puterea aș face votul obligatoriu, așa ar trebui, să nu putem să ne mai plângem că e vina altora! În rest, să mergem într-un an nou cu putere și cu speranță de schimbare în bine!”, a afirmat Romeo Dunca.

Întrebat de jurnaliști cum își va petrece Crăciunul, președintele administrației județene a precizat cu un oarecare regret că și-ar fi dorit să fie pe pârtie.

Aș vrea să pot să bat pârtia la Muntele Mic, dar nu mai pot să-mi permit!”, a mai spus Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, în cadrul unei întâlniri cu presa.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

6 Comentarii

 1. Dorin

  Corect…vot obligatoriu și electori…pentru că sunt mulți care sunt fara nici cea mai mica idee despre vot…sărbători fericite tuturor

 2. 6 case

  Lumea nu a ieșit la vot în număr mare scârbită de clasa politică, în general. Ai impresia dle. Dunca că ai putea să revoluționezi județul prin participarea masivă la vot?! Nu aș crede, pentru că cei care nu au fost la vot, posibil să nu te fi votat pe dumneata sau pe partidul din care faci parte. Și dacă s-ar putea impune votul obligatoriu, ce face statul dacă un cetățean român nu poate vota din motive independente de voința sa?! După actuala putere, cetățenii care nu-și exercită dreptul de vot vor fi amendați. Asta înseamnă dictatură!!!

 3. Costa

  Domnule Dunca,daca vrei dictatura ,du-te in China !
  Noi ne-am saturat de ea inca din ’89…
  Si ai bunul simt sa-ti masori cuvintele inainte de a deschide gura,pentru ca nu esti tu in masura sa dojenesti nici un platitor de taxe si impozite ! Pentru moment doar gura e de tine !
  Trebuie sa intelegi ca lumea nu a participat la vot deoarece e SCARBITA sa aleaga iar si iar raul cel mai mic sau tantarul flamand in locul celui satul,sa aleaga hoti noi in locul hotilor vechi sau epave ale fostului regim sau odraslele acestora…
  Ati avut la dispozitie 30 de ani sa ne aratati de ce sunteti capabili (PNL,PSD, PD,PMP)si ne-am convins ca sunteti doar niste traseisti ahtiati care se rotesc periodic la ciolan si joaca un teatru extrem de prost de oameni de bine dar,dupa cei 4 ani cand tragem linie,noi ne alegem doar cu promisiuni desarte si zero realizari iar voi v-ati asigurat ca ati facut avere pentru 5 generatii si aveti imunitate in fata legii ! Spor la munca !

 4. ANA POPA

  DE LA EUROPARLAMENTARE ATI FOST PREVENITI CA VETI AVEA SOARTA PSD DACA NU CORIJATI DERAPAJELE…IN CAMPANIA DE LA LOCALE V-AM CERTAT CA AVETI UN LIMBAJ SUBURBAN -IDENTIC CU AL PSD-ILOR CRONICI..ATI FOST ALES PRIN VOTUL CELOR SATUI DE PSD SI ATI ANUNTAT CA O ASTEPTATI CU NERABDARE PE JIVANCA IN CONSILIUL JUDETEAN-DE EA SA AVETI PARTE…ELECTORATUL ESTE SUPRASATURAT DE VOI ,TOTI,ASA-ZISII POLITICIENI…ADEVARUL ESTE CA VA DOARE DE NOI,PROSTIMEA,LA 5 KM DE …MOSCOVA SAU CHIAR VLADIVOSTOK..

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei