Dunca îi asigură pe angajații din CJ că nu va tăia în carne vie! „Nu vreau să am război cu nimeni”!

dunca

Romeo Dunca, candidatul propus de PNL Caraș-Severin pentru președinția Consiliului Județean, și-a luat în serios atribuțiile politice pe care trebuie să le îndeplinească în această campanie electorală, chiar dacă inițial s-a declarat novice în ale politicii.

Vreau să vă asigur de implicarea noastră foarte serioasă în dorința de a schimba în bine acest județ. Sunt deja 2 săptămâni de când am început să și lucrez politic, e ceva nou pentru mine.

Consilierii județeni pe care noi îi propunem sunt oameni care au anumiți ani, chiar foarte mulți ani de lucru în structura acestui partid, sunt cu experiență, au fost în mare parte membri în diferite organizații, o parte din ei sunt foști consilieri județeni, am găsit și câțiva oameni noi, pentru că activitatea fiecărui candidat al nostru la poziția de consilier la CJ nu o cunosc atât de bine, timpul a fost foarte scurt, dar am mers pe varianta de a lăsa colegilor puterea să-și aleagă reprezentanții, astfel încât în mod democratic componența acestui CJ să cuprindă oameni din toată regiunea, din toate localitățile, pentru a putea aduce problemele localităților respective la locul de rezolvare a problemelor lor.

Am insistat pe câteva persoane pe care le cunosc și în care am mare încredere și care consider că mă vor ajuta și de la care am așteptări mari și în rest am lăsat profesionalismul și experiența celor care au constituit astfel de liste și în trecut, să o facă și de data asta. Intenția mea personală este de a schimba radical modulo de lucru și prin asta, rezultatele care vor fi date de un acest nou mode de lucru de la CJ, astfel încât rezultatele să le poată simți fiecare om la nivelul ultimului sat și ultimului cătun din județul Caraș”, a declarat Romeo Dunca.

După ce a parcurs județul timp de 2 săptămâni, înainte de a debuta campania electorală, liberalul și-a făcut o imagine de ansamblu despre problemele pe care le are județul.

Județul are o grămadă de probleme, lipsa infrastructurii, o infrastructură în multe părți bună doar în acte, lucrări de neînțeles, drumuri de la 6 m lățime, diminuate la 4, doar din considerente  de neînțeles pentru mine, probleme enorme cu gunoaiele, probleme de muncă și de posibilități de navetă ale localităților care sunt împiedicate să poată să ajungă locuitorii în locuri unde ar putea să-și găsească de lucru deși distanțele sunt scurte între localități, de exemplu între Vermeș și Timișoara prin Buziaș este o distanță care se pretează la navetă, 40 km dus, 40 km întors nu e o problemă, dar oamenii aceia nu pot să meargă pentru că un drum foarte ușor de rezolvat este impracticabil, lucru de neînțeles pentru mine. Nu mă sperii de schimbarea care ar urma să vină pentru că eu cred că se poate rezolva foarte repede, nu înțeleg de ce nu s-a făcut, nu înțeleg, pentru că, costurile de a îmbunătății, în ordinea priorităților, în funcție de nevoile oamenilor nu sunt atâta de mari, adică nu e mare lucru de făcut și prin asta am curajul să cred că alegerea mea în această poziție va fi benefică județului, evident cu condiția ca numărul de consilieri PNL să fie suficient astfel încât să putem să facem ceea ce dorim”, a mai declarat Romeo Dunca.

Liberalul a ținut să dezmintă zvonurile conform cărora, în momentul în care va ajunge în fruntea administrației județene va tăia în carne vie și va concedia pe bandă rulantă toți angajații cu simpatii sau orientări politice diferite.

Oamenii sunt poate un pic speriați, poate un pic neîncrezători, vreau să asigur pe această cale, au fost foarte multe vești, foarte multe zvonuri că la CJ lumea este speriată că o să vin și nu știu ce o să fac, o să dau pe toată lumea afară, nu vreau să am război cu nimeni, cu atât mai puțin cu cei care poate că au ajuns într-o poziție din care nu au putut performa din cauza administrației, din cauză că cel care a coordonat activitatea nu a putut să facă performanță la nivelul respectiv.

Asigur pe această cale că vom avea grijă de oameni, vom încerca în limitele civilizate, în limitele legale, în limitele unei bune relații între angajator și angajați, vom încerca să vedem ce au făcut, să vedem dacă ceea ce au făcut a fost bine și dacă nu a fost bine să vedem dacă putem schimba și să îi punem într-o structură și într-o conjunctură în care ei să producă valoare în așa fel încât să mergem înainte și să construim împreună cu oamenii pe care îi avem și pe care îi vom găsi în structurile respective, să construim soluții bune și performanță, să facem economie și să investim eficient, rațional și cu grijă banul public în lucrările pe care mai departe CJ se va angaja să le facă.

Nu dorim să ne răzbunăm pe nimeni, sunt foarte multe informații care vin asupra mea că lumea e speriată de asta, doresc pur și simplu transparent să arătăm oamenilor cum s-au derulat lucrurile, ce s-a făcut și din greșelile trecutului să învățăm și să transformăm orice acțiune în performanță”, a declarat Romeo Dunca, propunerea PNL pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Daniel

  Domnule Dunca cand ne prezentarti un program program de administrare al judetului?
  Ma refer. macro’ economic, social , cultural, sportiv , fiindca pana acum nu am vazut nimic concret decat intriga .
  O alta intrebare de alegator?
  Veti fi prezent in fiecare zi la serviciu, fiindca asa spune codul muncii.
  Veti accepta o confruntare directa cu contracandidatii dumneavostra?
  Veti accepta intrebari la o dezbatere online cu electorarul?
  Si o ultima intrebare .Lucrarile la blocul din centru le veti administra din functia de presedinte al Cj(daca ajungeti), s-au ca om de afaceri?

 2. Dunca Romeo

  Direcțiile de acțiune sunt cuprinse în programul meu si cu siguranță le veti gasi sub forma de 7 puncte trecute în pliantele care mă prezintă ca si candidat la conducerea CJ.
  Nu voi fi prezent în fiecare zi calendaristică dar atunci când va fi nevoie o sa stau peste program. În plus voi fi trup și suflet pentru a găsi soluții constructive și a verifica modul de acțiune al responsabililor pentru bunul mers al județului.
  Cu plăcere si interes . Cu unul ,doi sau cu toți deodată.
  Orice fel de întrebare accept .
  Administrarea lucrărilor e facuta de persoane desemnate de mine si Nelu .
  Eu, alături de o bancă am creditat pentru continuarea lucrărilor.

 3. Ioan Calin

  Domnule Dunca,

  Apreciez mult faptul ca ati raspuns punctual la intrebari. Bafta si spor in tot ceea ce faceti!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei