Drept la replică – Romeo Dunca

modelmic

În virtutea dreptului la replică şi a corectei informări a opiniei publice, în legatură cu articolul „Consilierul local de la Turnu Ruieni Nicu Borlovan, pune la îndoială buna credință a investitorului Dunca !“ apărut în publicaţia online ”Reper 24” postat in data de 14 Februarie 2018, subsemnatul DUNCA ROMEO DAN, persoana mentionata tendentios in articolul sus mentionat si care conţine informaţii eronate prin intermediul Law Office STAICULESCU CĂLIN solicit preluarea acestui drept la replică în condiţii similare de vizibilitate în cadrul publicaţiei “Reper 24” intrucat acuzaţiile aduse persoanei mele sunt lipsite de dovezi şi suport probator si au avut scopul denigrării persoanei mele, a ştirbirii imaginii publice şi a reputaţiei.

 

Totodată, invederez ca subsemnatul DUNCA ROMEO DAN sau oricare dintre societatile in care sunt asociat sau actionar stau la dispoziţia presei pentru orice solicitare/subiect care vizează interesul public. Îndemnăm, pe această cale sa nu va mai abateti de la deontologia profesionala, jurnaliştii trebuie să dea dovadă de responsabilitate, porofesionalism şi obiectivitate atunci când relatează subiecte si implicit ceara prealabil punctul de vedere al tuturor persoanelor care vor aparea in materialul de presa !

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

Situația reală a investiției realizate de SC Nordica Turism SRL cu valoare de peste 5,5 milioane Euro !

 

Am implementat un proiect pe Muntele Mic care constă într-un telescaun cu lungime de 1,7 km marca Leitner de ultimă generație cu capacitate de 2000 persoane / h. Am realizat inclusiv amenajarea unei pârtii de ski de 3 km lungime cu 400 m diferență de nivel, dotată cu zăpadă artificială și nocturnă plus racord electric cu patru transformatoare pe o lungime de 4 km. Acestea au fost realizate în baza Autorizației de contrucție emisă de Consiliul Județean în anul 2013 și Autorizație de record electric eliberată de Primăria Turnul Ruieni în August 2017. După ce am finalizat implementarea investitie/proiectului respectiv luna Noiembrie 2017, am cerut la Primaria Turnul Ruieni actele necesare pentru a incepe procedura de ISCIR-zare moment la care am fost blocat in mod absurd in a pune in functiune liftul prin conditionarea eliberarii actelor necesare (procesul verbal de predare amplasament) de rezilierea vechiului contract de asociere in participatiune semnat in anul 2013 cu Primaria Turnul Ruieni. În baza contractului sus amintit s-a demarat aceasta investiție. Actul adițional care actualiza acest contract si care a fost dealtfel aprobat in unanimitate de catre Consiliul Local la sedinta din 29.07.2017 dintr-o data, primarul Maralescu Mihai prin fapta sa penala la inlocuit cu un alt act aditional care cuprindea cu totul alte clauze insa purta acelasi numar de identificare si care nu avea nici semnatura mea. Totodata acest act aditional ilegal modificat mi-a fost comunicat la data de 04.12.2017 trecand deja 5 luni de la aprobarea actului aditional si 4 luni de la data eliberarii autorizatiei de construire in baza caruia am demarat investitia.

Primul sezon de ski s-a pierdut cu pagube financiare aferente motiv pentru care in prezent am demarat fata de cei vinovati mai multe actiuni judiciare si plangeri penale.

Sper că vinovatii isi vor schimba pozitia, astfel incat sa nu se pierda si sezonul viitor de ski si prin urmare sa nu existe alte pagube suplimentare.

Consider ca acest esec i se datoreaza in primul rand Primarului Maralescu Mihai care fiind de rea-credinta in mod constant dezinformeaza, minte si se razagandeste atragand in aceasta stare si multi consilieri locali care ar fi putut de mult sa limpezeasca situatia asa cum spre lauda lor trei dintre acestia au ramas verticali fara a-si schimba pozitia dupa dorinta si interesele familiei Maralescu (Anexez pozitia scrisa a acestora).

 

 

DUNCA ROMEO DAN                Timișoara data de 24 Aprilie 2018

SC Nordica Turism SRL

prin

Avocat Calin STAICULESCU

Documente atasate:

Autorizatie construire racord electric

Autorizatie construire

Sedinta de consiliu Turnu Ruieni

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. adire

    dar de cind si pina cind, un consilier are atributii sa puna el la indoiala buna credinta a cuiva? de unde atita aroganta si cretinisme de la un individ ,fie el si consilier local? asta,consilierul local, ar trebui sa isi vada lungul nasului, sa se uite pe ultima diploma de scoala pe care a terminat o sau poate nu a facut o cu o lupa de marit, sa isi vada ultima scoala absolvita si cite clase avea cind a terminat, si sa lase el, analiza de buna credinta,ca nu are acest drept. este un nemernic comunist ce isi depaseste preorogativele, daca le are, sau nu si isi baga nasul unde nu ii fierbe oala.un puturos ce nu stie nimic si face pe desteptul. ajutati l dle pe dl dunca sa duca la bun sfirsit treaba de acolo ca nu o face numai pt el ci si pt altii.nu ii mai bagati bete n roate ,ca omul asta a cheltuit destui bani, si nu din banii vostri.si in loc sa il ajutati, voi ii puneti bete n roate. sinteti niste cretini cei din consiliul local, impreuna cu asa zisul vostru primar.o fi acest consilier de la CIUMA ROSIE, ADICA PSD?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei