Două gospodării, la un pas să fie mistuite de flăcări!

foc

Pompierii militari cărășeni au intervenit la doua incendii produse în Caransebeș și Ciclova Română.

Primul incendiu a izbucnit la un ATV parcat sub o terasă de lemn din curtea unei gospodării din municipiul Caransebeș, focul amenințând să se extindă și la casa de locuit.

Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență cu o autospecială de stingere și în timpul cel mai scurt a localizat incendiul, evitându-se astfel extinderea acestuia la întreaga locuința aflată în imediata apropiere a locului unde era parcat ATV-ul, focul fiind lichidat în cel mai scurt timp.

Nu s-au înregistrat victime, fiind distruse de foc ATV-ul și terasa de lemn, în totalitate, un autoturism BMV în proporție de 20 la sută, fiind salvată casa de locuit. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit la instalația electrică a vehicolului de teren.

e9195434-754c-4e1f-9d70-6fc59764e6e3

 

Cel de-al doilea incendiu la care s-a intervenit a izbucnit la o casă din localitatea Ciclova Romană, unde focul se manifesta la acoperișul casei, cu pericol de extindere la anexele acesteia și la locuința învecinată. S-a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Secției de Pompieri Oravița, care au localizat și lichidat incendiul în cel mai scurt timp.

Nu s-au înregistrat victime, incendiul distrugând aproximativ 120 mp din acoperișul casei, 11 grinzi și aproximativ 2000 kg de cereale, o mobilă veche și 5 televizoare, acoperișul casei învecinate fiind afectat de foc pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Cauza probabilă a incendiului se află în curs de stabilire, după cum informează purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Adrian Manofu.

326b761d-2046-4ea4-be5e-abfd90447481

30dd61c7-8407-41a7-b14b-14c1ec24b63d

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei