Doctorul FARA, la cârma Spitalul Orășenesc din Oravița și în următorii 3 ani

Doctorul FARA

Dispoziția de numire ca șef al Spitalului Orășenesc Oravița a doctorului Felician FARA, pentru următorii 3 ani, a fost emisă de Primăria Oravița, la finele lunii decembrie a anului trecut, ca urmare a concursului pentru funcția de manager, examen ce a fost promovat de actualul director cu nota 9,67.

Spitalul Orășenesc din Oravița va fi condus și în următorii 3 ani de medicul Felician Fara. Acesta este managerul instituției medicale din orașul din Valea Carașului din anul 2002. În toți acești ani, pe lângă asigurarea actului medical din zona Văii Carașului, instituția spitalicească a cunoscut și însemnate reabilitări și dotări sub conducerea doctorului Felician Fara. Amintim reabilitarea fațadei clădirii, renovarea secției de Pediatrie, extinderea clădirii și construirea unui lift atât de necesar pentru bolnavii din spital, reamenajarea și dotarea bucătăriei, a spălătoriei etc.

Și pentru următorul mandat, directorul unității spitalicești, doctorul Felician Fara, are câteva proiecte ambițioase ce au ca menire, la finalizarea lor, îmbunătățirea actului medical din Spitalul Orășenesc Oravița. Printre acestea se numără: un proiect de aproximativ un milion de euro ce are ca finalitate dotarea mai multor secții cu aparatură medicală de ultimă generație, demararea lucrărilor pentru înființarea unei noi secții medicale Balneo și recuperare – în urma acestei investiții urmând ca un număr de 35 de paturi să fie disponibile pentru populația îmbătrânită din zonă, relocarea Secției Exterioare de pneumoftiziologie TBC Marila și Medicină Interne Cronici și, nu în ultimul rând, reabilitarea și modernizarea Secțiilor de Medicină Internă și Chirurgie (etajele I și II ale clădirii Spitalului Orășenesc).

Vom încerca ca în următorul mandat să ducem la îndeplinire toate proiectele ce ni le-am propus. Nu va fi ușor, mai ales în condițiile mai grele prin care trece sistemul sanitar, dar, așa cum am reușit să schimbăm fața spitalului nostru în mandatele precedente, sunt convins că, atât cu ajutor guvernamental, cât și local, vom reuși să transformăm aceste proiecte în realitate, la finele anului 2020. Vreau să mulțumesc pe această cale conducerii Primăriei Oravița pentru sprijinul de care am beneficiat în toți acești ani și să-i asigur că-mi voi dedica toate puterile manageriale și umane pentru a avea un act medical de calitate la Spitalul Orășenesc din Oravița!”, a declarat, pentru Reper24, managerul unității spitalicești din Valea Carașului, medic pediatru, Felician Fara.

 

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei