Diva B&G a aniversat în stil Pool Party un an de la deschiderea noului salon din Caransebeș!

modelmic

Salonul de cosmetică și remodelare corporală Diva B&G din Caransebeș și-a aniversat primul an de activitate în noul și modernul spațiu de pe strada Constantin Popasu din municipiu. Au răspuns la invitația cosmeticianului Geta Stan o serie de cliente fidele ale acestui salon, care s-au simțit răsfățate de specialistele Diva B&G, dar mai cu seamă mulțumite de rezultatele obținute în urma sesiunilor de remodelare corporală. Ca o particularitate, toți invitații la evenimentul Pool Party au fost îmbrăcați în alb, conform codului vestimentar precizat în invitație sau pour les connaisseurs, „all white dress“.

modelmic

De ce o petrecere în vestimentație albă? Pentru că albul simbolizează inocența neinfluențată și netulburată a Paradisului primordial sau ca scop final al omului purificat în care este restabilită această stare. Veșmintele albe în general sunt, în numeroase culturi, veșmintele care transmit puritatea și adevărul, după cum ne-a confirmat și Geta Stan, cea care s-a achitat cu brio și de calitatea de gazdă, împreună cu Bianca și moașa.

Atmosfera a fost una degajată, clientele împărtășindu-și impresii despre procedeele la care au recurs pentru o față întinerită și un trup zvelt, grație criolipolizei, HIFU, Sculptor cu HIMFU, al masajului trasdermic sau mai nou a aparatului de ultimă generație Endermo Expert PRO. Doamnele și domnișoarele care au ratat evenimentul de anul acesta, pot recupera până anul viitor prin înscrierea și programarea la salon. Evident, cosmeticianul Geta Stan va gândi un nou eveniment, original, prin care-și va răsplăti fidelitatea clientelor.

modelmic

Vă reamintim că cel mai modern și dotat salon de cosmetică din Banatul de Munte, Diva B&G din Caransebeș, se află într-un spațiu modern și generos de pe strada Constantin Popasu, nr. 17, în municipiul Caransebeș. Totul pentru confortul absolut al doamnelor și domnișoarelor care vor păși în acest spațiu.

Iar în afară de cuvinte și aprecieri pe drept meritate de Geta Stan, pentru programările celor ce își doresc cu adevărat să fie mai frumoase, antreprenorul și cosmeticianul de top al Salonului Diva B&G are și un număr de telefon: 0724.850.733. Apelați-l cu încredere!  … și felicitări Geta, pentru reușitul eveniment Pool Party de anul acesta și mult succes pe mai departe întregii echipe a salonului de cosmetică și remodelare corporală Diva B&G din Caransebeș!

modelmic

La evenimentul Diva B&G a ținut să fie prezent și primarul Municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

Cezar DRAGOMAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei