Director nou la CCD Caraș-Severin! Ovidiu Andronescu, numit în locul Nicoletei Marcu!

ANdronescu

Casa Corpului Didactic din Caraș-Severin are începând de astăzi un nou director. Tudor Ovidiu Andronescu este cel care va ocupa funcția deținută până în prezent de Nicoleta Marcu. Este încă o dovadă a faptului că numirile continuă în posturile concentrate și deconcentrate din Caraș-Severin iar dacă unii și-au ticluit planuri „machiavelice”, află cu această ocazie că există viață după Dragnea și Codrin. Sau vorba reclamei „Nu-i momentu-acum!”

Nicoleta Marcu s-a aflat la cârma instituției în ultimii patru ani de zile, după ce a câștigat postul scos la concurs de Ministerul Educației în urma ieșirii la pensie a lui Tudor Deaconu.

În ordinul de numire al lui Ovidiu Andronescu (nicio legătură de rudenie cu ministrul Ecaterina Andronescu) se menționează că managerul Nicoleta Marcu și-a încheiat perioada de contract cu instituția educațională.

Mai marii de la București au decis să nu o mențină în funcție pe care a condus cu dăruire instituția în ultimii ani, ci să numească un alt director până la organizarea unui nou concurs. Tudor Ovidiu Andronescu, cadru didactic la Anina, a fost numit prin detașare în interesul învățământului.

Ovidiu Andronescu a vorbit apreciativ despre munca predecesorului în funcția de manager al CCD!

Despre numirea de astăzi, noul manager CCD Caraș-Severin, Ovidiu Andronescu, a declarat: „Față de doamna Nicoleta Marcu și munca depusă de ea la Casa Corpului Didactic nu am decât cuvinte de apreciere și sper să pot continua ceea ce a făcut domnia sa și să adaug ceva nou la CCD. Că mi s-a oferit șansa să ocup acest post eu, nu vreau să fiu ipocrit și să spun că nu e un pas înainte în cariera mea. După 23 de ani de învățământ și experiența mea didactică, am considerat că aș putea face față acestei provocări.  Mi-aș dori să se scrie mai multe programe pentru formarea cadrelor didactice cu finanțare, va trebui să demarez un studiu pentru a vedea exact care este nevoia de formare a cadrelor didactice din Caraș-Severin,  să văd care este situația centrelor de  documentare – informare și, de asemenea, să urmăresc stadiul de formare a bibliotecarilor îmbunătățim rețeaua bibliotecilor școlare. Sper să am în continuare o relație bună cu Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin și cu cadrele didactice din tot județul.

Ovidiu Andronescu, 42 de ani, de specialitate profesor în cabinet de asistență psiho-pedagogică a fost director adjunct al Liceului Mathias Hammer din Anina, în perioada 2009 – 2014 dar și director general al aceleași unități de învățământ preț de 6 luni, dar a demisionat în urma unui conflict iscat la acea vreme cu primarul orașului, Gheorghe Românu.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. GEORGE

    Un PSD-ist si atat ! Nu au invatat nimic din lectia de duminica. Daruirea si priceperea Nicoletei Marcu, nu se poate inlocui doar cu un carnet de partid !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei